Horoscop Minerva 22-28 aprilie 2019. Ce se intampla cu zodiile in Saptamana Mare

Astrologul ne spune cum va fi saptamana pentru fiecare zodie:

Berbec

Berbec – O schimbare sentimentală te poate face să te simți în dificultate. Ești dornic să schimbi cât mai repede locația sau starea socială.

Ai în minte doar banii pe măsură ce iei în considerare veniturile și cheltuielile personale. Deși disprețuirea lucrurilor este o greșeală, ar putea fi momentul oportun pentru o actualizare fie a garderobei, fie un nou look care să te scoată în evidență.

Taur

Taur – Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la ego. După o fază distructivă, este timpul să o iei de la capăt.

Dormi atât cât trebuie. Îți place un anumit tip de schimbare, poate chiar o nouă tunsoare sau o alegere în materie de modă și ție.

Horoscop Minerva Integral 22-28 aprilei 2019

Gemeni

Te afli la o răscruce spirituală, și nu știi ce cale să alegi. Fa-ti timp pentru introspectie si meditatie pe masura ce trebuie să iei o decizie.

Sănătatea ar trebui să fie o prioritate. Este un moment bun să cauți în familia, bătrânii cu înțelepciune de împărtășit.

Faci parte dintr-un grup social mai mare. Noroc cu liniștea interioară, lucrurile sunt în ordine, astfel încât să poți merge cu încredere înainte.

Chiar dacă Jupiter este retrograd, luni, cineva ți-ar putea face o favoare sau îți va da o mână de ajutor. Dacă acceptați, lucrurile ar putea progresea foarte frumos.

Rac

Nu te mulțumește să te concentrezi asupra afacerilor banale și practice, mintea ta are în plan alte viziuni, gânduri și idealuri, mai mari. Ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână.

Comunicarea de la sau cu cineva de departe pare să fie parte a imaginii. Ești înclinat să vorbești despre filosofia amplă a imaginea de ansamblu.

Ai o mulțime de angajamente și întâlniri pentru a gestiona aceste lucruri, astfel încât să te poți concentra intens.

Leu

Un tranzit de la începutul săptămânii ar putea să te găsească bucurându-te foarte mult de compania cuiva. Dacă vei îngriji această legătură, ar putea deveni una foarte specială.

Concentrarea pe Casa a 9-a, sectorul oportunităților și a orizonturilor îndepărtate se îmbunătățește, pe măsură ce Mercur se mută în Berbec.

Fecioară

Cauți răspunsuri spirituale, pregătit pentru a face o descoperire. Fii gata pentru orice poate veni, inclusiv provocări potențiale și întârzieri.

Folosește niște fonduri dintr-o sumă neașteptată pentru a investi în obiective educaționale și profesionale.

Balanță

Ești invitat în multe întâlniri. Afacerile și problemele profesionale necesită contribuția ta și deliberare. Asigură-te de feedback-ul colegilor, șefilor, soțului sau partenerului tău.

Articolul continuă după reclame

Relațiile se află în prim plan în această săptămână, pe măsură ce conjuncția Mercur – Venus, tranzitează Berbecul în Casa a 7-a, sectorul tău relațional.

Cu tandemul lor, lucrurile ar putea deveni mult mai interesante în această zonă, pe măsură ce te conectezi și, în general, te bucuri de viață.

Scorpion

Decizii grele necesită foarte mare atenție. Contribuția ta este necesară în cadrul întâlnirilor de afaceri. Este timpul pentru a face aranjamente, poate chiar într-o relație.

Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată îndeplini această nevoie. Te atrage spontaneitatea și îți permiți să te exprimi creativ. Încrederea și munca grea fac parte din succes.

Săgetător

Activitățile de divertisment sau de agrement cu copiii vor fi revigorante. Poate că vei primi luni o invitație sau o ofertă pare prea bună să o treci cu vederea.

Ar putea fi vorba despre o șansă care nu trebie ocolită sau să iei masa cu un prieten sau o excursie care te inspiră să uiți de muncă și să te bucuri de tine, în schimb.

Această tendință liniștită continuă, pe măsură ce Mercur și Venus sunt în Casa a 5-a, sectorul divertismentului, a petrecerii timpului liber.

Capricorn

Săptămâna este un moment de mare înțelegere și creativitate personală. Vorbește liber despre ideile tale altora. Este necesară diplomația în relații, mai ales că o rudă apropiată, părinte sau copil, suferă o anumită supărare.

O relație necesită timp și atenție sau poate e sfârșitul a ceea ce nu poate fi reparat. Urmărește-te și ascultă-ți partea spirituală.

Ai muncit din greu și sub tensiune, așa că lasă-i pe unii acum. Ai câștigat spațiu și timp pentru dragoste sau pentru petrecere a timpului liber cu prietenii și familia.

Vărsător

Vrei nu vrei, participi la treburile gospodărești, pentru că liniștea Pacea la domiciliu vă va permite să urmăriți oportunitățile care vă așteaptă.

Învață să faci o pauză ori de câte ori ai șansa de a schimba peisajul și petrece un timp în aer liber, dar evită aventurile riscante.

Obiectivele nerealiste ar putea genera nefericire. O minte rațională te va ajuta să iei decizii bune și să stabilești cursul succesului.

Pești

O călătorie ți-ar prinde bine acum. Dacă o faci, fii pregătiți pentru unele întârzieri și complicații.
Fă ceva concret pentru a rezolva problemele cu frații, cu colegii sau vecinii în momentul în care apar. Acordă o atenție deosebită finanțelor.

Realizarea unui echilibru financiar este importantă, astfel încât să nu renunți la tentația de a cumpăra lucrurile pe care ai pus ochii.