Horoscop martie 2019. Ce ne rezervă astrele în prima lună de primăvară

Martie 2019 este o lună palpitantă. Prima parte a lunii este cea mai bogată în oferte, iar partea a doua a lunii este mai complexă și mai puțin expansivă.

Berbec

Începutul lunii martie nu trece neobservat, iar asta pentru că vă va pune în faţa unui eveniment de referinţă pentru cariera dumneavoastră.

În această lună munciţi mult, cu spor, iar din eforturile dumneavoastră apar rezultate palpabile de care sunteţi mândru.

Este o lună prielnică şi pentru comunicarea afectivă şi pentru înţelegere. Spuneţi deschis ceea ce gândiţi, chiar dacă lucrul acesta deranjează.

Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare.

Taur

În martie, Taurii se pot baza pe Marele Benefic, Jupiter.

Este un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică.

Aţi putea primi un sfat cu tentă legală într-o discuţie privată cu reprezentantul unei instituţii, deşi ceea ce vă spune nu ar trebui ştiut de alţii.

Sunteţi prins într-o problemă căreia, deocamdată, nu îi găsiţi soluţi, dar apare de undeva un ajutor care vă scoate imediat din impas. În această lună este posibil să primiţi o veste din partea unei persoane mai în vârstă care s-ar putea să vă neliniştească.

Gemeni

Afacerile prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relaţionarea cu ceilalţi.

Este posibil să începeţi luna martie cu o zi mai grea din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri.

Luaţi legătura cu diverse instituţii ale statului pentru soluţionarea unor chestiuni financiare, bancare, de afaceri.

Din fericire, în luna martie sunteţi vioi şi un magnetism deosebit, astfel încât cei din jur sunt fermecaţi de dumneavoastră.

Rac

Este un moment relaxat la serviciu, când păreţi că vă desfăşuraţi activitate într-o mare familie.

Veştile care vin în luna martie sunt promiţătoare pentru că aduc noutăţi cu privire la paşii următori ai unei afaceri în care sunteţi implicaţi.

Viitorul arată bine! Începeţi să descoperiţi regulile comise de alţii şi luaţi imediat măsuri pentru a le sancţiona, pentru a le arăta că nu le va merge aşa la nesfârşit.

Este bine să fiţi atenţi la detalii, să încercaţi să vă faceţi datoria, să vă respectaţi promisiunile.

Leu

Aveţi ocazia să vă faceţi publice planurile dumneavoastră de viitor. Se vor găsi o mulţime de persoane interesate de o colaborare cu dumneavoastră.

Justiţia este cuvântul cheie al lunii martie, deci tot ce e legat de ideea de a face dreptate devine preocuparea dumneavoastră principală.

Nu vă aşteptaţi să fie o lună prea bună la serviciu. Se anunţă câteva furtuni trecîtoare ce au la bază nişte piedici puse chiar de dumneavoastră.

Acum orice este posibil, cu condiţia ca dumneavoastră să nu vă pierdeţi răbdarea şi să vă menţineţi punctul de vedere în faţa celor care încearcă să vă dezarmeze.

Fecioară

Profesional, este unul dintre acele momente în care lucrurile se stabilizează şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit.

Întâmpinaţi piedici şi întârzieri în atingerea rezultatelor muncii din această lună, inclusiv din punct de vedere financiar.

S-ar putea ca în luna martie să vi se ofere şansa asocierii într-o afacere, însă este recomandat să nu vă pripiţi în luarea unei decizii.

Dacă sunteţi încă singuri, trebuie să ştiţi că această zi este ideală pentru a vă găsi perechea, iar asta pentru că vă bucuraţi de un magnetism irezistibil.

Balanţă

La serviciu nu se întâmplă mare lucru, deşi aţi putea lua nişte bani în această lună. Fie banii vi se vor părea puţini, fie aveţi prea multe datorii.

Nicio problemă la locul de muncă însă, totul este destins şi limpede, ba chiar aveţi câteva ore în plus de relaxare. În această lună aveţi ocazia să vă schimbaţi modul de gândire, să priviţi lucrurile şi din altă perspectivă şi să vă lărgiţi orizonturile.

Propunerile care vi se vor face în această lună în plan afectiv vă tenteazp, dar pe de altă parte, simţiţi nevoia să fiţi mai rezervat.

Scorpion

Ar fi bine să vă implicaţi mai degrabă în activităţi de rutină care, chiar dacă vă vor plictisi, nu vă vor da prilejul de a face încurcături.

În luna martie veţi fi înconjuraţi de tot felul de probleme, dar nu ale dumneavoastră, ci ale celor din jur. Sunteţi deosebit de sociabili şi vioi, ceea ce va atrage simpatia colegilor dumneavoastră.

Săgetător

În prima jumătate a lunii martie 2018, prezența lui Marte în Săgetător iti da elan.

Punând lucrurile cap la cap, rezultă că luna martie are un foarte mare potențial.

Aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. O activitate la care aţi muncit multă vreme ajunge acum la final. Este o lună a culegerii roadelor şi a recapitulării eforturilor depuse.

Capricorn

În martie 2019, la locul de muncă se iscă tot felul de neînțelegeri și de împotmoleli. Sau, dacă ai propria afacere, relația cu angajaţii pare mai în ceață decât de obicei. Îți organizezi cu greu activitatea. E dificil să inspiri și să impui o anumită disciplină.

Din punct de vedere financiar, nu prea ai de ce să te îngrijorezi. Situația ta se poate îmbunătăți simțitor în martie 2019 și ai putea încerca chiar mici mișcări speculative.

Vărsator

La 6 martie 2019 , Luna Nouă activează casa II a Vărsătorului (banii munciți) și favorizează idealuri financiare noi, dar și conturarea unei noi viziuni asupra modului în care câștigi și asupra modului în care îți gestionezi resursele.

Oboseala te poate ajunge din urmă și, de aceea, e important să găsești activități recreative. Cititul ar putea fi o soluție pentru a îmbina utilul cu plăcutul, spre exemplu.

Peşti

În plan profesional te faci foarte ușor remarcat în martie 2019, deși poate să apară și riscul unor supraevaluări. Faci impresie bună, ești încrezător în forțele proprii și ți-ai putea găsi ușor de muncă dacă ești șomer.

În perioada 13-17 martie 2019, negocierea unui salariu s-ar putea dovedi imposibilă, sau modul în care pui problema banilor nemulțumește un potențial angajator.

Tot în această perioadă, pot apărea nemulțumiri legate de bani sau de salariu și pentru Peștii activi în câmpul muncii, iar șeful nu pare prea deschis spre negocieri. Astrologul subliniază că nu este cel mai bun moment să insiști.