Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2018. Ape tulburi pentru cateva zodii

Mariana Cojocaru ne prezintă previziunile complete până duminică.

Berbec- Marte este încă în Zodia Vărsătorului şi deschide căile către comunicarea autentică. Poate fi telepatică. Există compatibilităţi bune sau mai puţin bune în perioada aceasta şi cea următoare.

De exemplu, compatibilitatea Berbec-Vărsător funcţionează perfect pentru unii şi nu foarte bine cu alţii(Lilith-Karma Negativă în Vărsător). Transfer de energii: pozitive pentru unii Berbeci, negative pentru alţii.

Taur- Venus Retrograd şi Soarele în Scorpion,în sector astro-matrimonial nu susţine căsătoria Taurilor şi nici pe cea Scorpionilor(explic la Scorpion). Cuadratura cu Axa Timpului vă pune în tot felul de situaţii: delicate în anumite cupluri, minunate la compatibili.

Cutremure de neevitat în plan personal, acolo unde au greşit când şi-au ales jumătăţile de buleţin. Evitaţi femeile uşoare şi căsătoriţii.

Gemeni- Conjuncţia lui Mercur(patronul vostru astral) cu Jupiter în Scorpion, vă împarte în două cete: unii pot avea probleme, alţii pot birui.

De ce? Mercur în rezonanţă cu Jupiter nu funcţionează deloc bine. Jupiter este planeta zodiei opuse(Săgetător) şi nu se înţelege deloc cu Mercur şi Mercurienii. Cum Soarele este în tranzit prin sectorul astral al morţii e bine să vă feriţi de accidente.

Rac- Luna Albă va fi în săptămâna ce urmează în tranzit prin constelaţia voastră, un semn bun pentru sensibilii zodiacului.

Dar până atunci va face opoziţie cu Jupiter conjunct cu Mercur din Scorpion şi acest fapt se vrea un semnal de alarmă pentru Racii care au fost agătaţi cum nu se cuvine pentru a se căsători. Unii se ocupă cu predilecţie de copii(în special mămicuţele), alţii se reintegrează în natură.

Leu- Aţi văzut filmul DRAGON HEART? Unii iubesc doar dacă şi-au întâlnit sufletele pereche, alţii doar se prefac.

Cuadratura pe Zodii Fixe formată de Nodurile Karmice este interesantă pentru unii Lei şi interesată pentru cei cu interes material. Câştigurile trebuie să fie individuale. Numai unele Leoiace merită să fie tratate ca nişte regine, altele NU!

Fecioara- Deplasările sunt de bun augur pentru cei cu Rang Înalt, care au ajuns prin forţe proprii pe posturi importante.

Nu sunt de bun augur pentru cei care au ajuns prin metode neortodoxe: pile, relaţii, sex, etc. O perioadă bună pentru cei care iubesc cu adevărat şi se roagă la Sfinţii Moldovei(Iustin Pârvu, Stefan Cel Mare şi Sfânt, Sfânta Paraschieva, ş.a.). Prietenii vă scot din casă, cu ajutorul Lunii.

Balanţa- Venusienii adevăraţi sunt iubiţi necondiţionat. Se simt bine în pielea lor la orice oră şi la orice vârstă.

Se reînoiesc, fac bine oferind ofrande, zâmbind frumos. Cum Venus este retrograd, mulţi se gândesc cum să câştige bani. Alţii, slabi de înger, cheltuiesc pe plăceri sexuale şi ocazionale. Alţii iubesc amintindu-şi de iubirile legate peste vară. Asculaţi-vă inima nu instinctul! Iubirea e unică, una.

Scorpion- Progresiile solare sunt un semnal de alarmă. Spuneam la Taur de aspectele în cascadă de la voi.

Soarele va rezona cu Venus Retrograd şi conjuncţia distructivă Jupiter(Săgetător)- Mercur(Gemeni). Incompatibilităţi crase Scorpion-Balanţă, Scorpion-Taur, Scorpion-Gemeni, Scorpion-Săgetător, Scorpion-Leu. Sănătatea voastră poate lăsa de dorit, dacă nu sunteţi cu adevărat iubiţi…

Săgetător- Cum Jupiter este conjunct cu Mercur, veştile nu sunt prea bune. De obicei Mercur şi Jupiter se resping, iar în Scorpion rezonanţa este şi mai proastă.

Unde mai pun că la început de săptămână conjuncţia celor două face opoziţie cu Luna din Gemeni şi Rac. Duşmani activi sunt Scorpionii pentru voi, ţineţi-i departe. Veninul din coada lor este letal pentru coada de cal.

Capricorn- Sănătatea este foarte importantă, nu o neglijaţi! Izolarea şi plimbările în natură vă fac bine. Evident, dacă este frumos afară!

Unii pot alege să meargă în staţiunile balneo-climaterice sau chiar la mare(aerosoli). Nu neglijaţi ceaiurile care sporesc imunitatea organismului: ghimbir, fructe de pădure, tei+mentă cu lămâie.

Vărsător- Marte cu Lilith şi Karma Negativă este în cuadratură cu Soarele din Scorpion şi face diferenţa între cei care se potrivesc sau nu.

Venusienii sunt compatibili, marţienii nu. De ce? Pe Karma Negativă este Marte şi Lilith alias Luna Neagră, unii pot fi căsătoriţi şi pot ascunde acest lucru. Secretele ies repede la iveală. Viaţa spirituală aurentică vă ajută să-i identificaţi şi să nu călcaţi strâmb.

Peşti- Sunteţi de două feluri. Unii pot face sex cu cine apucă şi dacă sunt căsătoriţi, alţii pot lua calea călugăriei.

Abstinenţa este cea care vă mântuieşte şi vă ţine departe de păcate…capitale. Moralitatea este cea mai importantă în această viaţă terestră. Nu faceţi copii prin străini, să nu cumva să pătimească. Înfiaţi copii şi animăluţe! Nu lăsaţi căinii, pisicuţele şi păsările să sufere în frig. Ele vă iubesc!