Horoscop Mariana Cojocaru: Saptamana 24 – 30 iunie aduce suparari

În data de 26.06 vom avea parte de un aspect rar, din punct de vedere astral: Marte va intra în mers aparent retrograd. Pe 28.06. va fi Luna Plină şi odată cu Luna Plină spun viaţă lungă şi sănătoasă celor care poartă numele Sf. Petru.

Berbec

– Marte este planeta voastră guvernatoare şi, roşie cum e, va da vitalitate celor simpatici şi plini de viaţă. E planeta unora din marii campioni ai ţării născuţi în Berbec:

Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei,s.a. Marte retrograd conjunct cu Karma din Vărsător avertizează asupra pericolelor care planează asupra noastră: risc de înec, de lovituri(accidente-la Campionatul Mondial de Fotbal), de incendii, explozii, atentate, certuri, dispute, furtuni(vreme şi vremuri instabile).

Posibile intervenţii chirurgicale şi stomatologice. Să sperăm că ne ocroteşte Sf. Petru!

Taur

– Şi ne agăţăm iar de stele… cum spune Laurenţiu Duţă-Taur şi 3SE şi vă spun că e risc crescut de accidente la drum lung, de vreme ce Marte va intra în mişcare retrogradă.

Cea mai delicată zi din săptămână este cea de 26.06, când planeta Marte va avea o perioadă de câteva ore când va sta în loc, adică va staţiona până să intre în mişcare aparent retrogradă.

Nu fiţi risipitori, că puteţi suferi la întoarcerea din vacanţă. Luna Plină intuitivă, sufletului va da lumină. Cu pace şi gând bun!…

Gemeni

– Cu Marte Retrograd din data de 26, vă rog să fiţi atenţi la riscurile pe care le impune. Am spus şi la celelalte zodii, dar aici completez, ca să ştiţi şi domniile voastre: risc de electrocutare, de accidente de muncă, de atacuri cerebrale, de infarct(evitaţi Soarele la orele amiezii, hidrataţi-vă bine, că va fi şi Lună Plină).

Doctorii să fie atenţi la riscul crescut de Mal Praxis, dar şi asistenţii din staţiunile balneare. Marte Rx e responsabil cu migrenele, insolaţiile, pierderea conştiinţei, etc. Nu recomand scufundările, băile fierbinţi, sporturile extreme de mare risc.

Rac

– Cu Soarele în Constelaţia Voastră şi Luna Plină(planeta voastră guvernatoare) e bine să ştiţi că sensibilitatea voastră afectivă poate fi afectată de Planeta Marte, retrogradă din 26.06. Vă doresc un An Nou de Viaţă cât mai bun, că sunteţi aniversaţii perioadei.

Cei care ştiţi că sunteţi sensibili şi depresivi sau aveţi persoane cu labilitate emoţională, agresivi, e bine să-i ţineţi sub control, sub observaţie. Marte este responsabil acum cu crimele, sinuciderile, atentate în lanţ. Sănătatea e musai să fie în centru atenţiei tuturor! Atenţie maximă ce consumaţi!

Leu

– Axa Timpului este în rezonanţă cu Marte retrograd din data de 26.06. Cifra 6 este cifra sănătăţii, iar Luna Plină este responsabilă cu acest sector astro-existenţial.

Fiţi mai blânzi cu partenerii voştri existenţiali şi nu scoateţi gheruţele la ei, ca să nu regretaţi după. Risc de accidentare la picioare şi la mâini.

Vă puteţi accidenta oriunde, dacă nu sunteţi atenţi, dacă alunecaţi la piscină, pe iarbă, pe pietre la mare sau la munte (risc de luxaţii, lovituri la cap, ochi, etc.). Unii se pregătesc de evenimente fericite, alţii pot avea surprize la locul de muncă. Evitaţi conflictele!…

Fecioara

– Marte Retrograd reactivează dispute şi conflicte din trecut. De aceea e nevoie de mare diplomaţie. Inclusiv in familie, în plan conjugal. Faceţi slalom printre oamenii mării şi nu numai!… Atenţie ce mâncaţi şi verificaţi valabilitatea produselor.

Evitaţi produsele alterate şi cele care au stat prea mult la Soare; expuse sau expirate. Inclusiv fructele de sezon, sucurile naturale pot fermenta, dacă nu sunt ţinute în condiţii optime.

Aveţi o sensibilitate aparte, faţă de celelalte zodii. Aparatul dumneavoastră digestiv este mai sensibil acum, faţă de alte anotimpuri.

Balanţa

– E diplomată din naştere şi elegant este să ţină cont de sfaturile mele scrise cu delicateţe la zodiile anterioare. Marte Retrograd în rezonanţă cu Coada Dragonului din Vărsător face aspect bun, favorabil cu Soarele natal.

De aceea, pot cunoaşte pe cineva intersant; interesant sufletului şi privirii. Soarele în Rac acum avertizează asupra cuadraturilor, inclusiv cu planetele din Capricorn(Saturn Rx, Pluton Rx).

Regăsiri cu persoane dragi din familie(că e vacanţă), discuţii cu mama sau cu altcineva, inclusiv la telefon. Revedeţi locurile copilăriei voastre dragi!…

Scorpion

– Acest horoscop este cu scop şi…stetoscop. Vi se pare că e cu schepsis? Poate că Da, Poate că Ba! De ce? Că sunt Doctor(PHD) şi pot să fac şi analize astrologice fine, de psiholog licenţiat ce sunt.

Marte este unul dintre cei trei patroni zodiacali, altături de Pluton Rx şi Lilith. Unii Scorpioni vor face performanţă, alţii vor fi îngenuncheaţi.

După principiul Yin şi Yang(alb-negru). Unii văd lucrurile în alb şi negru, sunt fermi, se ţin pe poziţie, chiar dacă vor călători. Alţii vor avea de suferit, dacă nu au luat aminte la poveţele mele din analizele anterioare şi din trecut…

Săgetător

– O zodie cu probleme, cu risc de pierderi de bani, de penitenţă(puşcărie), de duşmani de la locul de muncă. Perioada următoare e cu conflicte profesionale, ştirbirea reputaţiei, autorităţii. Nimeni nu va vorbi cu voi şi nu va ţine cont de prezenţa voastră.

Toţi vă întorc spatele, pentru că nu ştiţi ce puternică este influenţa lui Marte Rx, Pluton Rx, Lilith-patronii Scorpionului şi Saturn Rx- Capricorn(zodii vecine).

Veţi fi încolţiţi din toate părţile, nimeni şi nimic nu vă mai poate proteja. Afectaţi nu sunt pensionarii zodiei, că au ispăşit ce aveau de ispăşit în trecut.

Capricorn

– Banii sunt marea voastră problemă. Cu patru planete retrograde. Luna plină şi Soarele în semnul zodiacal opus, va trebui să plătiţi voi toate cheltuielile de vacanţă. Asta, dacă nu i-aţi pierdut deja! Cei mai mulţi nativi ai zodiei sunt zgărciţi, ca Zgărăie-Brânză.

Au buzunarele sparte, pot fi jefuiţi, că Marte Rx activează hoţii şi hoţiile. Să nu fiţi furaţi din buzunare la mare sau, dacă plecaţi departe de casă, în vacanţă.

Vi se poate sparge casa, seiful, maşina (poate fi furată- vedeţi litoralul bulgăresc), puteţi fi urmăriţi de tâlhari.

Atenţie la inundaţii, inclusiv verificaţi instalaţiile vechi şi ruginite. Nu lăsaţi apa deschusă, lucrurile şi actele neprotejate, nesupravegheate. Fiţi cu ochii la mare, la valuri, că vă puteţi îneca!

Vărsător-

O perioadă favorabilă, din multe puncte de vedere. În special pentru cei care au dreptate şi au deja contracte şi colaborări parafate. Marte Retrograd din data de 26.06 este cu efect dublu: pentru unii anunţă o perioadă mai calmă şi caldă, pentru alţii urmează niscaiva problemuţe(la cei căsătoriţi, cu probleme domestice).

Diferenţa o face Karma şi Dharma în rezonanţă cu Planeta Roşie. Doar astrograma natală îmi indică exact care sunt cei din primul lot şi care sunt cei din al doilea lot. Soarele şi Luna Plină indică una din Exaltările Vărsătorului-inima tresaltă, răde…

Peşti

– Imaginaţie foarte bogată, mediumite, intuiţie, vise premonitorii, creativitate! Toate sunt generate şi potenţate de Luna Plină şi Soarele din Rac. Evitaţi băuturile alcoolice în exces, că este vară şi vă pot face rău.

Excitante care vă pot afecta sănătatea (inima, circulaţia sangvină, capul) sunt cafeaua şi ceaiul negru. Suma viciilor este constantă, de aceea nici excesul de viaţă sexuală nu este indicat(boli venerice cu transmisie la schimbarea partenerilor).

Căci, de aceea este plaja plină de avertismente şi de centre dedicate segmentului celor care nu se pot abţine, nu îşi pot controla pornirile sexuale. Sunt puncte medicale şi farmaceutice. Feriti-vă de obsedaţii sexuali şi de violatori(Marte Rx).

Mulţi umblă prin cluburi şi discoteci. Viaţa armonioasă şi sănătoasă vă spune că activitatea sexuală nu trebuie să înceapă înainte de 18 ani, că de la această vârsta sunteţi majori şi responsabili de faptele voastre. Evitaţi găştile, dacă sunteţi influenţabili. Şi anturajele nepotrivite…