Horoscop Mariana Cojocaru: Saptamana 20 – 27 mai aduce mari schimbari pentru toate zodiile

Săptămâna este de bun augur, pentru că debutează cu o Mare Sărbătoare: Sfinţii Constantin şi Elena (21 mai). Soarele intră în Gemeni şi aduc o urare de viaţă lungă şi sănătate nativilor acestei Zodii.

Berbec

– Mercur, patronul Gemenilor tocmai a părăsit zodia voastră şi se poziţionează în sector astro-financiar. Cei inteligenţi, cu vivacitate mercuriană, vor avea parte de o săptămână cu profit finaciar. Ceilalţi nu vor avea deloc noroc de bani.

De aceea e plină ţara de şomeri. Susţine agenţii imobiliari, pentru cei care îşi doresc să schimbe adresa din buletin. O perioadă în care puteţi vinde/cumpăra ceva de valoare, pentru lichidităţi. Norocoşii pot schimba maşina, cu una de criză.

Taur-

Soarele părăseşte constelaţia voastră definitiv şi va reveni la anul. Dar staţi liniştiţi, că în locul Soarelui a intrat Mercur. Mercurienii zodiei vor reuşi să comunice mai bine cu cei din jur. Cei foarte inteligenţi şi geniali vor ştii care le este locul în Univers.

Şi, nu numai!… Vor şti cum să aranjeze lucrurile în aşa fel încât să le fie bine şi să…pună ţara la cale! Kiron, proaspăt intrat în sectorul afecţiunilor cronice, indică faptul că trebuie să apelaţi la noile invenţii medicale.

Gemeni

– Cu Soarele în zodia voastră e bine să fiţi atenţi la pierderi( Saturn Rx, Pluton Rx, Lilith- malefici), la bunurile obţinute/câştigate fără muncă cinstită. Venus este în Constelaţia voastră şi susţine mai mult doamnele decât domnii.

Venus este patroana iubirii, justiţiei, darurilor mărunte oferite din suflet. Prezenţa Norocului Divin în Zodia Voastră ocroteşte pe cei care cred în Horoscopul Meu şi nu pe cei care nu cred (indiferent de zodie). Sunteţi vedetele perioadei analizate.

Rac

– Soarele şi Venus îşi dau mâna şi asigură o comunicare bună la locul de muncă, de sunteţi diplomaţi, cooperanţi, dispuşi să lucraţi bine în echipă. Ceea ce aţi început săptămâna trecută începe să prindă contur. De ce?

Pentru că vă spuneam săptămâna trecută de Luna Nouă şi de un nou început(proiect) Notă: Citiţi ce spuneam săptămâna trecută! Risc crescut de trădări şi adulter(divorţ), datoriţă tranzitelor saturniene, plutoniene prin sector astro- matrimonial.

Leu

– Axa Tipului Tău este şi Axa Timpului Meu. De aceea progresiile solare anunţă faptul că prietenii sunt foarte importanţi. Importanţi sunt şi copiii, că sunt prieteni adevăraţi, de suflet. Chiar şi cei necuvântători(animăluţe cu suflet).

De aceea, Leii care nu au copii din diverse motive, e bine să infieze din adăposturile din ţară, că e plină ţara de căţei abandonaţi. Unii donează pisicuţe, papagali,etc! Sunt mulţi ticăloşi care fac rău animalelor de companie şi trebuiesc aspru pedepsiţi.

Fecioara şi Feciorii

– Să se gândească să îşi facă acum un dar de stele, să obţină un Bilet pentru Paradis. Sunt mulţi copii abandonaţi în Leagănele de Copii, în Orfelinate, care abia aşteaptă să fie iubiţi şi ocrotiţi de părinţi adoptatori(Mercur şi Soarele tranzitează sectorul astral al credinţei).

Aşa vă asiguraţi o poziţie socială bună, vă consolidaţi cariera şi planul social şi profesional. Succes în toate spun! Kiron în Berbec reprezintă lecţie de viaţă – străngeţi bani albi pentru zile negre!

Balanţa

– Este susţinută în această săptămână într-un mare fel. De Ce? Simplu. Cu Soarele într-o zodie de aer(şi voi sunteţi zodie de aer), cea a Gemenilor e nevoie de echilibru, inteligenţă, eleganţă, discreţie în tot şi în toate…ca să vă meară totul ca la carte.

Cei/cele care au carte vor avea şi parte. Atenţie la partenerii care vă pot trăda! Atenţie la problemele voastre de sănătate sau a unei rude de gradul I!… Investiţi în voi, vă amenajaţi casa/biroul, vă faceţi sanie, că vine vara, nu iarna!

Scorpionul

– Scoate Pionul din ScorPion şi atacă urâtele zodiacului şi urâţii care vor să-I facă rău(eu am Karmă de Scorpion şi Taur) şi luptă pe cont propriu.

Nu-I susţine pe cei răi de gură. Ştt, guriţa mică?!… Nu-I atacaţi pe cei frumoşi, ci pe cei care ,,înghit puii cu tot cu pene”(se ştiu ei/ele care sunt aşa…), mănâncă melci olteneşti cu ardei iute.

Că veţi avea numai de pierdut, că Mercur în Taur nu e înşelător…taxează pe cei lipsiţi de inteligenţă, puturoşi, nedocumentaţi şi răi.

Săgetătorii

– Au Jupiter Retrograd în casa duşmanilor vizibili şi la distanţă. Complet incompatibili cu Scorpionii vor plăti aspru şi în viaţa asta şi în vieţile viitoare- că Jupiter, patronul lor zodiacal este în Scorpion. Doar ciclotimicii zodiei(cei plinuţi şi nexusienii politicoşi, netulburaţi la creier) vor avea parte de ce e bun. Cei foarte slabi şi foarte graşi sunt pedepsiţi dur de karma.

Capricornul

– Plăteşte bani grei pentru sănătate în săptămâna aceasta, cu aspecte astrale complet nefavorabile, malefice, complet dăunătoare. Trebuie să înţeleagă cauzele bolilor lor, blocajelor karmice.

Cei/cele rele vor avea parte de boli karmice(cancer,afecţiuni ale şoldurilor-proteze-picioare; ale pielii, accidente de toate felurile). Aşa se explică de ce oamenii fac lepră, sunt trăzniţi de Fulgerul lui Prometeu, şocuri eletrice-electrocutări, accidente la locul de muncă-Luna Neagră.

Vărsătorul de Apă

– Primeşte în domiciliu pe faimosul şi luptătorul Marte (Mars). Luptă, pentru că viaţa e o luptă, o continuă competiţie. Că Vărsătorii nu se lasă, Deviza lor: Luptă, luptă, luptă! Să fie atenţi la trepte, tocuri, alunecări(de aici alunecările de teren din ţară, vremea imprevizibilă).

România Vărsătore are nevoie de diplomaţie, de pace, de spiritualitate-turişti străini de lux-de şapte stele, cum am văzut la TV că purced în Bucovina şi Moldova Sfântului nostru Mare Iustin Pârvu.

Peştii

– Săptămâna aceasta, cu Soarele proaspăt intrat în Gemeni la Zi Sfântă, se vor ocupa de carieră, nu numai de credinţă. Venus le suţine cariera, deopotrivă…cu Norocul Divin. Posibile afecţiuni, certuri şi dispute la locul de muncă, de vreme ce Marte va deveni activ în Vărsător.

Disputele pot degenera în conflicte şi unii pot pierde locul de muncă. Risc mare de accidente la locul de muncă. Atenţie doctori care aveţi intevenţii medicale/chirurgicale! Risc maxim de malpraxis marţian.