Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 – 19 ianuarie 2019! Anul Nou pe rit vechi aduce schimbări majore în viaţa zodiilor

Previziunile astrale pentru toate zodiile. Horoscop prezentat de Mariana Cojocaru:

Berbec

– Săptămâna debutează cu o conjuncție Luna Albă cu Marte(patronul vostru astral), un aspect bun pentru sănătatea celor care fac sport și mișcare în toate formele.

Susține tinerii zodiei, dar și pe cei trecuți de prima tinerețe, atletici. Unii pot întâmpina anumite dificultăți și pot avea probleme emoționale (vezi Eclipsele perioadei). Diferența între cei care au noroc sau au probleme o face harta natală.

Taur

– Cum astrograma personală este cel mai bun indiciu ca să nu orbecăiți prin viață, e bine să citiți și horoscopul de-l fac eu aici, dacă nu vă permiteți unul în privat.

Evitați conflictele de la locul de muncă(conjunție Marte-Lună) și persoanele agresive(fizic, verbal, mental). Posibile probleme de sănătate(stomatologice, migrene, luxații, etc). Mișcări de trupe generate de Eclipsele din 5-6 ian. si 21 ian.

Gemeni

– Eclipsele de care scriam la Berbec și Taur vizează banii voștri. Unii pot avea un succes financiar, iar alții pot înregistra pierderi.

Blocajele se văd pe astrograma karmică individuală. Opoziția pe care Soarele natal o face cu Jupiter și Venus din zodia opusă vă poate da bătăi de cap în viața personală(stare de spirit, caracter) și în cea de familie. Mercur în conjuncție cu Saturn vă face chibzuiți.

Rac

– Eclipsa din 21 ianuarie vă vizează în mod direct. De ce? Pentru că rezonează cu Axa Timpului Vostru.

Cum săptămâna debutează cu o conjuncție Marte-Lună Albă în Berbec trebuie să fiți atenți la evenimentele care se întâmplă în familie, la defecțiunile care pot să apară în casă(instalații, centrale, sobe, aparatură electro-casnică, ș.a.).

Leu

– Schimbări și noi începuturi. Cam așa se conturează previziunile pentru tranzitele săptămânii viitoare. Rămânem în cadru larg, nu restrîns.

Adică vorbim de un horoscop ultra-general, nu de unul personal(că nu sunt 2 mil. de Raci cu aceeași Soartă sau Destin). Conjuncția Marte-Lună din Berbec poate să vă îndrume către studiu avizat sau autodidact. Opoziția cu Lilith poate duce la răceală.

Fecioara

– Atenție mare la copii. Educați-I frumos, nu ridicați tonul la ei!

Învățați-i să vorbească frumos, să nu injure, că-I păcat de ei să crească așa. După sărbători e bine să țineți un pic de dietă, pentru organismul este supra-încărcat cu produse mai greu digerabile, ap. digestiv sensibil.

Balanța

– Soarele natal este în opoziție cu Marte și Luna la debut de săptămâna. Un aspect care vă vrea independenți/e, nu dependenți/e de alții.

Cum sunt multe persoane care se agață financiar de partenerii lor de viață sau se dedau la plăceri pentru a obține bani e bine să semnalez acest fapt.

Scorpion

– Atenție cu cine comunicați, că e perioada în care trebuie să fiți rezervați! Doar cu spiritele înalte vă puteți ajuta(conjuncție Mercur-Saturn).

Câștigurile materiale pot fi înjumătățite de opozițiile pe care Jupiter și Venus le face cu Jupiter din Gemeni(astrograma țării). Unii pot avea parte de blocaje karmice.

Săgetător

– Deși Venus și Jupiter sunt considerați purtători de noroc, din cauza opoziției pe care o fac cu Jupiter de pe astrograma țării, în cel mai fericit caz vă înjumătățește norocul.

Asta dacă aveți un confesor de calibrul meu sau de și mai mare calibru(pustnic din Munții Bucovinei-conjuncție Mercur-Saturn în perioada Eclipselor). Defectarea sau pierderea telefonului mobil sau a unui alt bun personal.

Capricorn

– Eclipsele perioadei(cea din 5-6 ian și cea din 21 ian) și conjuncția Mercur –Saturn vă face tăcuți și timizi pe cei mai mulți dintre voi.

Cei guralivi e bine să își vadă lungul nasului și să înțeleagă faptul că nu sunt buricul pământului. Cerebralii zodiei vor ști exact cum să găsească o cale de rezolvare la o problemă care îi macină.

Vărsător- Lilith alias Luna Neagră poate poate afecta sarcina multor femei (atenție pruncii din pântec) sau poate da infertilitatea(Lilith există în două variente-una stearpă și una care fură copiii din pântecele mamelor).

Cum Lilith are o slaba reputație , le poate afecta multor femei sau bărbați relațiile matrimonial/personale. Lilith în varianta bună e planeta esoterismului.

Pești

– Peștii care urcă sunt numai cei care practică astrologia de nivel superior, medicina homeopată, acupunctura chineză).

Cei care coboară se pot da ALBI, dar de fapt sunt NEGRI. Eclipsele au menirea de a ințelege- limpezirea apelor.