Horoscop Iulie 2018. Apar schimbari majore pentru unele zodii

Luna iulie este marcata de transformari majore in vietile noastre. Iata ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Treci deja printr-un proces de schimbare in viata ta si trebuie sa-ti dai seama de cat de mult ai evoluat. Luna Plină în Capricorn te intareste si te impinge si mai departe, insa s-ar putea sa iti testezi prea mult limitele si sa fii destul de obosita si de stresata din aceasta cauza. Ar putea aparea certuri in familie si in relatie.

TAUR

Luna Plină în Capricorn are un efect transformational asupra obiectivelor tale pe termen lung. Ai nevoie de mai multa libertate in viata ta pentru ca simti anumite restrictii. Vei fi mai nervoasa ca de obicei. Poate aparea un nou inceput in cariera.

GEMENI

Apar schimbari in cariera si in viata personala. Te-ai saturat de restrictiile financiare si ai putea sa nu reactionezi bine, facandu-ti mai mult rau decat bine. Nu mai ai rabdare cu oamenii din jurul tau. Lucrurile se vor indrepta spre finalul lunii, insa asigura-te ca nu faci lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu.

RAC

Pot aparea probleme de sanatate si de dieta, schimbari care iti poti transforma viata. Pot aparea schimbari si in domeniul calatoriei si in cel al carierei. Vei lua atitudine si vei incepe sa faci exact ceea ce iti doresti, chiar daca acest lucru iti va provoca o stare de iritabilitate.

LEU

Viata ta se va transforma prin iubire si pasiune. Ai putea incepe sa simti o inspiratie artistica ce ti-ar putea trimite viata intr-o noua directie. Ai frici ascunse legate de o perceptie gresita asupra limitarii libertatii tale. Totul revine la normal pana la finalul lunii.

FECIOARA

Apar schimbari in viata de cuplu sau in viata de familie. Simti o nevoie acuta de libertate si te-ai putea desparti de partener. Apar conflicte emotionale si certuri, nervi si situatii care iti scapa din mana.

BALANTA

Schimbarile care apar in viata ta sunt in zona locuintei si in zona sanatatii. Daca le consideri benefice, vei obtine succesul pe care ti-l doresti. La mijlocul lunii vei simti restrictii pe care nu le poti suporta. Ai putea lua decizii bruste care iti vor aduce suferinta.

SCORPION

Daca lucrezi pentru ceea ce vrei, vei reusi sa ai succes si sa iti cresti veniturile. Luna plina indica un nou inceput in zona familiei si casei. Ai putea cheltui insa mai multi bani pe imbunatatiri si decoratiuni pentru apartament. Nu calatori pana la finalul lunii pentru ca ai putea avea probleme legale.

SAGETATOR

Incerci sa iti transformi relatia si viata de familie, lucru care se va traduce in multa tensiune in viata ta. Te vei confrunta cu conflicte in interiorul casei, in special in zona resurselor pe care le imparti cu alti membri ai familiei.

CAPRICORN

Apar tensiuni majore la inceputul lunii, in special in zona comunicarii cu cei din jur. Ar putea aparea certuri si in relatie. Faci mai multe compromisuri ca de obicei, iar acest lucru iti poate aduce suferinta.

VARSATOR

Luna se afla in semnul tau iar acest lucru indica schimbari in viata ta, in special in zona carierei si a banilor. La finalul lunii te vei elibera de toate grijile si problemele, in toate aspectele vietii tale.

PESTI

Lumea incepe sa te vada si sa te perceapa altfel decat esti. Experientele din trecut isi pun amprenta asupra ta si nu reusesti sa iesi din impasul in care te afli. Vei fi nervoasa si vei simti nevoia de mai multa libertate. Apar certuri cu cei din jur.