Horoscop. Începe o perioadă de aur pentru patru zodii. Vezi dacă te afli printre ele

Armonie în viața de cuplu, câștiguri financiare semnificative și împlinirea celor mai arzătoare dorințe – de toate acestea vor avea parte cei mai norocoși nativi în a doua lună de toamnă.

Berbec

Octombrie este o lună plină pe toate planurile pentru nativii Berbec. Cu cât te vei gândi mai mult la treburile pe care le ai de rezolvat, cu atât vei fi mai stresat.

Pe plan amoros, zilele de 10 și 22 sunt cele mai bune pentru întâlniri romantice, pe când, în zilele de 3, 5 și 19, ai toate șansele să câștigi bani.

Gemeni

Luna octombrie vine cu vești bune pe plan amoros pentru nativii zodiei Gemeni. Dacă până acum ai avut greutăți în comunicare cu partenerul, de acum încolo lucrurile vor merge cum nu se poate mai bine.

Și la capitolul finanțe vei avea noroc pentru că vei reuși să obții mai ușor resursele de care ai nevoie în această lună. Așadar, mai puțină muncă, mai multe câștiguri în octombrie.

Rac

Planetele îți sunt favorabile în luna octombrie. Pentru că ultimele luni le-ai dedicat muncii, eforturile îți vor fi răsplătite pe măsură.

Dacă ești singur, în această lună vei avea multe oportunități de a-ți întâlni sufletul-pereche. Nu în ultimul rând, deși creșterea financiară la care visezi nu va avea loc imediat, vei face mari progrese și la acest capitol.

Săgetător

Nu ai stat foarte bine la capitolul bani în septembrie,însă lucrurile se vor schimba în această lună,când,în zilele de 6,21 și 22,fie vei primi niște bani împrumutați cândva,fie vei fi avansat la locul de muncă.

Pe 3,22 și 28,ai mari șanse să-ți găsești sufletul-pereche ori să-ți petreci timpul liber cu partenerul de viață.