Horoscop Ianuarie 2019. Vezi dacă ești printre zodiile norocoase în prima lună a anului

Citește previziunile astrale în horoscopul lunii ianuarie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Ianuarie este una dintre cele mai dinamice luni ale noului an. Venus şi Luna nouă răspândesc energie, vei avea un ritm de viaţă alert, cu multe evenimente şi întâmplări frumoase. Saturn aduce o veste bună pentru viaţa de familie și de cuplu și îmbogățește serile petrecute în doi.

Fecioara

Dragostea îţi surâde chiar de la începutul anului viitor. Nu este exclus să cunoști pe cineva chiar în noaptea de Revelion, dacă ești singur sau singură.

Dacă ești hotărât să renunți la burlăcie, astrele te vor ajuta. Iar dacă ai o relaţie stabilă, nimic nu va întuneca fericirea în cuplu în ianuarie și veți face împreună multe planuri pentru vara viitoare.

Săgetător

Astrele îţi oferă şansa să îţi schimbi viaţa de anul viitor şi să te bucuri de noutăţi şi activităţi benefice. Vei avea alte priorităţi, alte domenii de interes, vei fi mai apropiată de familie şi, poate, vei deveni mamă pentru prima sau pentru a doua oară. Dragostea şi locuinţa vor fi prioritare chiar din luna ianuarie.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Ar trebui să te bucuri de fiecare clipă în doi. Dragostea capătă valenţe noi şi îţi dă curajul să pui în practică proiecte de familie costisitoare.

Chiar dacă vei avea o scurtă perioadă mai dificilă în relaţia intimă, lucrurile se vor îndrepta curând și vei avea suficienți bani să îi faci o surpriză persoanei iubite.

Rac

Se anunță câștiguri bune chiar de la sfârșitul lunii ianuarie. Ai proiecte ambiţioase pentru următoarele luni și acestea necesită mulți bani.

Dacă ai deja un credit mare, vei reuşi cu multă chibzuinţă să plăteşti cea mai mare parte din suma datorată şi să scapi de o povară de pe suflet, se arată în horoscopul lunii ianuarie 2019.

Vărsător

Vei cheltui sume bune să îţi înfrumuseţezi casa sau vei strânge bani pentru un avans de locuinţă nouă. Toate schimbările pe care vrei să le faci pornesc din dragoste pentru partenerul de viaţă sau pentru copii. Iar în luna ianuarie sunt mai multe șanse să muncești și să aduni mai mulți bani pentru planurile tale.

Zodiile norocoase în carieră

Balanță

Prima lună a noului an este potrivită pentru contacte şi relaţii profesionale noi, iar promisiunile pe care le primeşti vor fi curând transpuse în realitate.

Bugetul tău, modest la început de an, va creşte progresiv. Din 25 ianuarie, când Venus va fi de partea ta, se anunţă câştiguri mai mari, și vei avea o situaţie materială mult mai bună.

Pești

Prima lună din noul an aduce câteva schimbări legate de carieră şi de locul tău de muncă. Marte şi Mercur se întâlnesc ajută îndeosebi proiectele personale, dar și ambiţiile profesionale. Luna plină din 21 ianuarie ar putea marca un moment prielnic dacă eşti în căutarea unui loc de muncă.

Capricorn

Ianuarie și februarie sunt lunile cele mai bune să îţi cauţi un loc de muncă și să insiști pe lângă oamenii cu relații care te pot ajuta. Niciodată nu strică o vorbă bună sau o informație despre posturi bune în diverse companii. Ianuarie poate fi o perioadă generoasă în ceea ce priveşte cariera, mai ales dacă unii colegi își dau demisia și tu poți avansa.

Zodiile mai puțin norocoase

Taur

Din ianuarie câştigurile vor fi aceleaşi ca la sfârșitul anului 2018, dar este posibil să apară necesitatea unui credit.

Vei avea rate de plătit sau obligaţii către alte persoane şi nu vei reuşi să pui deoparte prea mulţi bani. Trebuie să aștepți alte perioade prielnice, mai ales primăvara deoarece ianuarie este o lună mai puțin norocoasă.

Leu

Prima jumătate a anului este bogată în oportunităţi, oferte de muncă sau câştiguri. În luna ianuarie este posibil să fii mai puţin norocoasă în ceea ce privește câștigurile, dar este posibil să găsești o nouă oportunitate în carieră și să te implici într-o activitate dinamică, așa cum îți place ție să lucrezi. Nu aduni bani, dar vei cunoaște oameni faini!

Scorpion

Noul an începe pentru tine cu multă muncă, obligații și sarcini mai dificile și trebuie să te adaptezi din mers la un ritm mai rapid.

Nu va fi ușor, mai ales dacă apar și probleme de sănătate specifice perioadei reci. Dacă ai pe cineva alături să te susțină, va fi mai ușor! Nu spune nu prietenilor care încearcă să se te ajute, chiar dacă nu fac decât să îți dea un sfat.