Horoscop Dragobete 2019. Prin ce trec zodiile in aceasta zi de sarbatoare si ce sfaturi dau astrologii

Ce spune horoscopul de ziua tradițională a iubirii la români.

Dragobete este patron al dragostei, zeu al tinereții, un tânăr chipeș de care fecioarele, dar și femeile măritate se îndrăgosteau pe loc.

Ce zodii sunt favorizate în dragoste, dar și care sunt cele vor întâmpina probleme în relația de cuplu. Ce sfaturi dau astrologii.

Berbec

Horoscop Dragobete 2019. Berbecii se vor simți lipsiți de concentrare și de răbdare și nu se simt confortabil pentru a organiza o ieșire cu ocazia acestei sărbători.

Astrologii le recomandă să evite călătoriile lungi și să aleagă să petreacă Dragobetele la căldura căminului sau la un restaurant în apropiere, care nu necesită prea multă organizare și efort.

Zodia Berbec nu trece printr-o perioadă fasta la capitolul socializare, relații. Au nevoie de multă înțelegere și tact din partea partenerului de viață.

Taur

Horoscop Taur Dragobete 2019. Taurii sunt puși pe distracție de Dragobete, iar sărbătoarea lor va fi una simplă. Vor prefera întâlnirile cu prietenii care implică distracție.

Vor vorbi de iubire, relații, poate vor viziona filme de dragoste, totul într-o atmosferă cât se poate de plăcută.

Gemeni

Horoscop dragoste Gemeni. Vor avea posibilitatea de face lucuri cu totul diferit, vor alege locuri care să le reaprindă flacăra iubirii. Din nefericire, nu toți Gemenii vor ajunge la un rezultat plăcut, iar asta îi va pune serios pe gânduri. Mai merită relația lor o șansă?! Au multe de aflat pe viitor!

Rac

Horoscopul de Dragobete pentru zodia Rac aduce în discuție exigenele partenerului de cuplu, la care vor fi nevoiți să răspundă.

Astfel că, fie reușiți să vă relaxați împreună, fie tensiunea și conflictul se vor accelera. Astrologii le recomandă să-și folosească imaginația și să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

Leu

Horoscop dragoste 2019 Leu. De Dragobete, simți că-l ai pe partenerul de viață la degetul mic, că este la dispoziția ta mereu.

Dacă consideri că asta ți se cuvine și iei dragostea ”for granted”, cum spun americanii, atunci vei avea de suferit pe termen lung. Este momentul să-i acorzi mai mult respect și considerație partenerului de viață.

Fecioară

Horoscop Dragobete zodia Fecioară. Vă veți simți stăpânul/a lumii.

Dacă va aflați într-o relație serioasă, atunci găsiți timp pentru a sărbători dragostea ce o simțiți pentru persoană iubită, într-un mod unic-făcând ceva ce nu ați mai făcut până acum.

Dacă sunteți încă în căutarea unui partener potrivit, cel mai potrivit sfat este: “fii tu însuți/însăți!” și lasă/lăsați lucrurile să curgă de la sine.

Balanță

Horoscop Dragobete Balanță. Dragostea nu e fină că ciocolată cu lapte ci plină de diferențe și de suferință, veți avea ocazia să descoperiți pe 24 februarie, de Ziua Iubirii la români.

Puteți avea acces la cunoștințe pe care nu le-ați avut până acum, la lecții de viață. Astfel, ori îți accepți pe cel de lângă tine așa cum este, ori îl alegi despărțirea. NU există cale de mijloc!

Scorpion

Horoscop Dragobete Scorpion 2019. Configurația astrala va va clarifica câteva lucruri în ceea ce privește relația.

Deși la începutul zilei va simțiți cât se poate de confuz/a, pe seamă ce timpul trece norul de incertitudine se va ridica si va lasă lucrurile clare în urma lui.

Secretul este că amândoi să înțelegeți ce va doriți de la relația pe care o aveți. De acolo, veți atinge culmi noi de satisfacție.

Săgetător

Horoscop dragoste Dragobete Săgetător. S-ar zice că nativii acestei zodii se simt ca peștele în apă ori de câte ori trebuie să celebreze iubirea, dar vor descoperi că nu e totul cum credeau. Răsturnări de situație se pot întâmpla oricând, așadar, drumul până la deziluzie este doar de un pas. Astrologii le recomandă să fie sinceri mai întâi cu ei înșiși!

Capricorn
Horoscop Dragobete Capricorn 2019. Vei întâmpina probleme, iar asta pentru că încă nu ai renunțat la gândurile tulburi și obsesive din ultima vreme.

Dorești să deții controlul, dar este greu atunci când în mintea ta nu găsești echilibrul și claritatea de care ai nevoie. Partenerul va avea de furcă, dacă atitudinea voastră nu se schimbă radical.

Vărsător
Horoscop iubire Vărsător. Da, veți descoperi, în sfîrșit, că sunteți pe lungime de undă cu cineva, că există iubire și pentru voi, Vărsători neînțeleși!

Iubirea constă și în diferențele dintre voi și ceilalțti, pe care le veți considera ca o completare. Cei singuri au toate șansele să își găsească jumătatea de Dragobete.

Pești

Horoscop Dragobete zodia Pești. Vei avea parte de întâlnire perectă, astrele favorizează la maximum discuțiile și planurile de viitor în relația de cuplu.

Fie veți decide să vă oficializați relația, fie că vreți să aveți un copil, toate se pot realiza deoarece le veți proiecta în minte și în suflet.