Horoscop. Cum te influențează SuperLuna si echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie

Horoscopul este influențat de fenomenele astronomice, iar SuperLuna și echinocțiul de primăvară sunt, potrivit astrologilor, o influență importantă asupra fiecărei zodii din horoscop.

SuperLuna din data de 21 martie este un eveniment astrologic puternic, capabil să influențeze viețile noastre pentru următoarele luni, datorită energiei pe care o imprimă și echinocțiul de primăvară din noaptea de 20 spre 21 martie.

Din punct de vedere astrologic, SuperLuna va marca schimbări pozitive radicale, schimbări de dinamică și atitudine în domeniul finanțelor și securității materiale și în domeniul sistemului nostru de valori, al principiilor care ne fundamentează viața.

Astfel, în data de 21 martie vom fi influențați de Venus -cea care patronează zodiile Balanță și Taur – în Vărsător, la 90 de grade de Marte. Acest lucru este foarte probabil să genereze anumite tensiuni la nivelul relațiilor intime pe care le avem.

Dacă încercam să fim manipulativi și posesivi nu vom putea să ne echilibrăm relațiile. Astfel, acest eveniment astrologic este o chemare la conștientizare și auto-actualizare și în planul relațiilor.

Influenţa SuperLunii pentru fiecare semn al zodiacului:

Horoscop BERBEC: În cazul berbecului, SuperLuna determină schimbări interioare

Horoscop TAUR: Superluna marchează o evoluție pozitivă în ceea ce privește relațiile emoționale ale taurilor.

Horoscop GEMENI: Gemenilor le va fi influențată zona muncii de Superluna din 21 martie.

Horoscop RAC: SuperLuna în cazul racului marchează o evoluție pozitivă în ceea ce privește relațiile emoționale, ca şi la Taur

Horoscop LEU: Beneficii în ceea ce priveşte locuința.

Articolul continuă după reclame

Horoscop FECIOARĂ: Îmbunătăţeşte relațiile interumane și dezvoltare interioară.

Horoscop BALANŢĂ: În cazul balanței, luna plină marchează o evoluție a productivității și a aspectelor economice și financiare.

Horoscop SCORPION: O influență benefică va fi și asupra Scorpionului. Va duce la o detensionare, nativii se vor simți mai puțini stresaţi

Horoscop SĂGETĂTOR: Săgetătorilor li se va deschise karma către o existenţă mai liniștită

Horoscop CAPRICORN: Vor fi în armonie cu tot și toată lumea, dacă vor trece peste primul impuls.

Horoscop VĂRSĂTOR: Pe vărsători aşteaptă momente de mari decizii și schimbări importante.

Horoscop PEŞTI: Trebuie să ia în calcul o perioadă de gândire pentru a lua decizii impoartante mai bune.

Ce este SuperLuna

Specialiștii explică SuperLuna astfel: suprapunerea fazei de Lună plină/ Lună nouă cu poziţia satelitului la perigeul – punctul cel mai apropiat de Terra de pe orbita satelitului – traiectoriei sale circumterestre reprezintă așa-numita ”Super Lună”.

Este un termen nou introdus în astronomia modernă care își are originea în cercetările astronomului Richard Nolle în 1979. Anterior, astronomii numeau acest fenomen pur şi simplu „Lună plină la perigeu”, respectiv „Lună nouă la perigeu”.

Pratic, este vorba de modul în care este văzut satelitul Pământului, care se află la punctul cel mai apropiat de Terra pe orbita satelitului. Fenomenul este considerat banal din punct de vedere astronomic, pe parcursul unui an putând fi observate, în medie, aproximativ 4-6 „Super Luni”.

Astfel, în timpul observației, Pământul, Soarele şi Luna sunt aliniate – Terra aflându-se între Lună şi Soare.