Horoscop 7 noiembrie 2018. Luna Nouă în Scorpion. Se anunță o zi extrem de dificilă pentru o zodie.

Azi, 7 noiembrie, în horoscop este Lună Nouă în Scorpion, eveniment deciziv în viața fiecărei zodii. Iată ce înseamnă Luna Nouă în Scorpion și ce pățește fiecare zodie.

Horoscop 7 noiembrie 2018 BERBEC

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbeşti!

Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor tăi.

Horoscop 7 noiembrie 2018 TAUR

Eşti dezamăgit să vezi cum un mare vis se destramă sub ochii tăi, doar pentru că nu ai făcut tot posibilul să-l duci la capăt. Ai ratat câteva ocazii bune, ai amânat unele decizii importante iar acum e deja prea târziu să mai salvezi ceva.

Vrei, nu vrei, trebuie să te recunoşti învins şi să renunţi la planul de la care aveai atâtea speranţa. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul şi să mergi într-o altă direcţie şi astfel să nu pierzi chiar tot ce ai construit până aici. Ar mai fi ceva şanse.

Horoscop 7 noiembrie 2018 GEMENI

Nu poţi continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simţi un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu.

O iniţiativă venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care să vă scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmpla.

Veţi vedea că relaţia poate căpăta un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cât de multă nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimbă.

Horoscop 7 noiembrie 2018 RAC

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îţi aduci contribuţia de câteva luni încoace, nivel la care poţi deja să spui că eşti foarte aproape de scopul propus.

Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua în care spui stop şi extragi o concluzie cu privire la paşii parcurşi până aici şi ai acel sentiment de profundă împlinire faţă de tot ce ai realizat.

Nu a fost deloc uşor drumul până aici, dar acum nu mai contează cât de complicat a fost procesul de producţie al acestui rezultat, ci doar faptul că ai atins vârful maxim! Meriţi acum o pauză.

Horoscop 7 noiembrie 2018 LEU

Aşa cum tu eşti unic în felul tău şi îţi place, de ce nu accepţi faptul că şi ceilalţi din jurul tău au stilul lor personal care îi reprezintă. Pune-te în pielea altora şi vezi dacă ţi-ar plăcea să te schimbe cineva.

Respectă unicitatea fiecăruia, personalităţile atât de diferite, modul său original de a fi, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea să vină cineva şi să-ţi spună cum – chipurile – ar trebui să fii ca să fii perfect. Şi tu eşti bine aşa cum eşti, şi cei care îţi sunt alături sunt perfecţi, ca atare renunţă la a-i mai judeca, a-i critica şi, mai ales, a încerca să faci din ei altfel de oameni.

Adevărata iubire de semeni înseamnă să-i accepţi aşa cum sunt.

Horoscop 7 noiembrie 2018 FECIOARĂ

Te poţi elibera de un balast care nu-şi mai are rostul, de amintiri neplăcute sau de un sentiment de vină pe care îl tot cari după tine, dar acum ai ocazia de a şterge cu buretele acest trecut pentru a intra într-o nouă etapă, mult mai ofertantă şi mai interesantă.

Deşi ai o preocupare aparte față de ce ai lpsat ăn trecut, de data aceasta contează doar ce te aşteaptă mâine! Ca să treci la un nivel superior al unei acţiuni în care eşti implicat, trebuie mai întâi să faci ordine în etapele deja parcurse.

Priveşte un pic înapoi să vezi ce a rămas nerezolvat şi abia după aceea concentrează-te asupra celor care vin.

Horoscop 7 noiembrie 2018 BALANȚĂ

Cuvântul de ordine al zilei este iubire, deci investeşte sentimente curate şi adevărate în tot ce faci, chiar dacă te ocupi de ceva care nu pare să meargă perfect. Cu cât investeşti mai multe gânduri frumoase în planurile tale, cu atât ele se vor evolua mai uşor spre succes.

Cât timp priveşti orice situaţie cu frică şi cu nesiguranţă, cu atât mai multă putere dai eşecului să se instaleze, ca atare deschide inima şi emite de acolo cantităţi uriaşe de iubire, de pasiune, de plăcere, de emoţie şi ai să vezi imediat diferenţa.

Mergi la serviciu cu iubire. Fă mâncare sau curăţenie acasă cu iubire. Fă-ţi temele cu iubire. Şi astfel toate roadele muncii tale, chiar obligaţii fiind, vor fi demne de laudă!

Horoscop 7 noiembrie 2018 SCORPION

Nici nu ai încheiat bine un capitol, că tu deja te gândeşti la altceva şi mai interesant şi mai îndrăzneţ decât primul. Aşa eşti tu: inovator şi creativ, mereu dornic de noutate, şi nu poţi sta pe loc nici măcar ca să-ţi reîncarci bateriile.

S-a născut deja un alt scop în mintea ta şi nu pierzi vremea: te apuci serios de treabă, entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul evoluează extrem de bine şi de repede. Posibil ca noul plan să se nască, de fapt, din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcţii care va avea efecte şi mai bune decât primele.

Horoscop 7 noiembrie 2018 SĂGETĂTOR

Se citeşte pe chipul tău o mai mare siguranţă, încredere deplină în ceea ce reprezinţi, atitudine ce te va ajuta să duci la îndeplinire cu succes orice activitate care depinde de tine.

Faptul că eşti atât de sigur pe tine te susţine în orice acţiune care necesită un consum mare de energie, care cere rezistenţă, voinţă şi răbdare. Ai convingerea că la finalul acestui efort susţinut te aşteaptă un moment de glorie, care va încununa cu succes o etapă de lungă durată în care ai investit tot ce aveai mai bun.

Cât timp te priveşti pe tine însuţi cu un tonus atât de pozitiv, reuşita nu e departe!

Horoscop 7 noiembrie 2018 CAPRICORN

Mişcă-te în voie, pentru că azi nu-ţi interzice nimeni să urmezi anumite reguli. Cu cât ai mai mult curaj să spui ce vrei şi să faci ce doreşti, cu atât succesul e mai aproape.

Numai de tine depinde să porneşti azi un proiect îndrăzneţ, complet nou, chiar dacă nu ştii, deocamdată, încotro duce.

Important e felul cum iei startul, deci investeşte în acest prim pas doar gândire pozitivă, optimism, energie, chef, elan, entuziasm, tonus ridicat, tot acel arsenal de resurse pozitive care vor clădi ceea ce visezi.

Nu te baza pe nimeni, ci doar pe forţele tale, pentru că tu eşti singurul care trage această căruţă. În fond, nici nu e o căruţă grea!

Horoscop 7 noiembrie 2018 VĂRSĂTOR

Ai mai multă încredere în forţele tale, pentru că eşti mai capabil decât ai putea crede! Fii sigur că ceea ce faci, că ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea să aprecieze ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, trebuie ca tu, mai întâi, să investeşti încredere şi iubire în rodul muncii tale.

Dacă tu te critici singur, dacă-ţi găseşti doar vini şi defecte, cum ai vrea ca ceilalţi să aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect şi apreciere dacă tu singur te priveşti ca pe cel mai mare inamic, deci învaţă să te iubeşti necondiţionat pe tine însuţi, pentru că meriţi asta din belşug!

Horoscop 7 noiembrie 2018 PEȘTI

Micile răutăţi ar trebui să rămână mici, deci fă un efort să nu alimentezi cine ştie ce conflict, dar nici să cazi în capcana altuia, pentru că azi ai alături de tine oameni cu intenţii nu tocmai pozitive.

Dacă te enervezi pe parcursul zilei, ai tendinţa de a te întoarce acasă un pachet de nervi şi pe cine îţi eliberezi tu nervii? Pe familie, desigur, care nu are nicio vină. Ba chiar ar putea interpreta greşit iritarea din vocea ta, ca şi cum ai avea ceva împotriva lor.

Lasă toate problemele la uşă când te întorci acasă, şi dacă şi ceilalţi sunt nervoşi, amintiţi-vă de iubire şi diplomaţie pentru a dezamorsa rapid bomba.