Horoscop 29 octombrie 2018. Aspectele astrale sunt tensionante, zodiile sunt predispuse la greșeli. O zodie are parte de pierderi luni

Horoscop din 29 octombrie vă recomandă prudență în gestionarea relațiilor cu cei din jur. Aspectele astrale sunt tensionante, zodiile sunt predispuse la greșeli, accidente, nevroze. Ce zodie are parte de pierderi luni, 29 octombrie, și ce o avertizează astrele.

Horoscop 29 octombrie Berbec

Ziua este favorabilă treburilor gospodărești. O curatentie generală și o redecorarea a spațiului de locuit ar fi binevenite.

Verifică atent instalațiile de apă din casă, deoarece sunt posibile stricăciuni ascunse. După-amiază ar fi bine să-ți programezi activități recreative cu membrii familiei. Pot există tensiune între ține și ceilalți, dar asta se datorează gradului ridicat al emotivității de care beneficiezi astăzi.

Horoscop 29 octombrie Taur

Ziua anunța multe drumuri pe distante scurte, drumuri prin care este posibil să te întâlnești cu mulți cunoscuți. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, dar dacă îți gestionezi atent gândurile, vorbele și faptele, te vei descurcă excelent.

S-ar putea că o rudă sau un prieten să-ți ceară ajutorul moral sau material. Fii prudent și rezolvă-ți mai întâi treburile tale și abia apoi oferă-ți sprijinul. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut!

Horoscop 29 octombrie Gemeni

Horoscop Gemeni. Veniturile tale din muncă proprie sunt supuse unor fluctuații mari la începutul săptămânii. Poți luă salariul, o prima sau poți obține unele favoruri de la locul de muncă. Tentația de a risipi agoniseala pe care cu greu ai strâns-o îți poate creă neplăceri.

Fii prudent și cheltuiește strictul necesar. Relațiile parteneriale, care te pot obosi peste măsură. Poți pierde toți bani, toată agoniseala de până acum, din cauza unor calcule greșite! Astrele te avertizează.

Horoscop 29 octombrie Rac

Stările tale de spirit sunt fluctuante și cu greu poți relaționa cu lumea înconjurătoare. Controlează-ți reacțiile și ocupă-te doar de ține.

Sunt momente favorabile pentru o dietă, plimbări în aer liber sau prin magazinele plăcute ție, un tratament cosmetic, un masaj, toate acestea ți-ar linisiti atât trupul, cât și sufletul. Evită să te bagi în viață altora, pentru că riști să fii respins și înțeles greșit.

Horoscop 29 octombrie Leu

Contextul astral de astăzi te predispune la interiorizare și retragere din prim-planul vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru a te gândi atent la planurile tale de viață.

Evită dialogurile publice, contactele cu multă lume sau semnarea documentelor importante. Sănătatea este vulnerabilă și este nevoie de prudentă. Nu se recomanda consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Horoscop 29 octombrie Fecioară

Săptămâna începe alături de prieteni sau alături de grupuri de oameni de care te leagă idealuri și vise comune. Sunt posibile neplăceri și descoperirea unor nereguli în acțiunile comune întreprinse mai demult. Ești tentat să amesteci relațiile de prietenie cu cele de iubire.

Fii prudent și detașează-te de evenimentele zilei. După-amiază, retrage-te în sânul familiei și povestește-le despre nemulțumirile tale profesionale. Cu siguranță asta te va linsiti enorm!

Horoscop 29 octombrie Balanța

Șefului sau altor autorități oficiale va trebui să le dai socoteală astăzi de ultimele tale acțiuni socio-profesionale. În ultimul timp, ceilalți nu au înțeles modul tău de abordare și acțiune, așa încât a venit vremea explicațiilor în acest sens.

Imagina ta publică poate avea de suferit. Pregătește-ți discursul serios, folosind cuvinte puține, dar obiective. Astrele te susțin din plin la capitolul mental și de aici îi poți fascina și lămuri ușor pe cei care te ascultă.

Horoscop 29 octombrie Scorpion

Începutul săptămânii îți aduce vești din străinătate mai mult sau mai puțin folositoare. Ziua este favorabilă pentru a te ocupă de rafinarea sufletului tău și de a-ți lărgi orizonturile cunoașterii.

Planifica-ți vizionarea unor piese de teatru sau parcurgerea unor cursuri de instruire personală și profesională. După-amiază, adună-i pe cei dragi în jurul tău și provoacă o discuție pe teme spirituale. Vei fi uimit ce efecte benefice va avea această situație!

Horoscop 29 octombrie Săgetător

Este nevoie să-ți achiți facturile, taxele sau alte tipuri de datorii. Poate fi vorba și despre plată unor datorii ale partenerului de viață. Fii prudent, întrucât aspectele astrale de astăzi indică pierderi legate de parteneri și colaboratori.

Ar fi bine că banii și bunurile obținute din muncă ta să ți le asiguri fie printr-o firmă de specialitate, fie să le ții într-un loc sigur numai de ține știut.

Horoscop 29 octombrie Capricorn

Partenerul de viață sau vreun colaborator îți vor da bătăi de cap. Sunt momente pasagere, dar ia aminte la ce ți se spune sau ce descoperi vizavi de parteneriatele și colaborarile în care ești implicat.

Impasul în care te afli vizavi de relațiile cu ceilalți este generat de atitudinea și concepțiile tale de viață. Schimbă-te tu și apoi și ceilalți se vor schimbă după ține. Îngrijește-ți sănătatea!

Horoscop 29 octombrie Vărsător

Săptămâna începe în forță cu multă activitate la serviciu. Dozează-ți eforturile, pentru că undeva cândva va trebui să reiei activitățile întreprinse astăzi.

Relațiile colegiale sunt tensionate, fapt pentru care ar fi bine să eviți provocările sau ajutorul acestora. Sănătatea este deficitara. Adopta o dietă, hidratează-te suficient și rezervă-ți momente de odihnă. Nu se recomanda consultațiile și analizele medicale.

Horoscop 29 octombrie Pești

Persoană iubită sau copiii roiesc astăzi în jurul tău. Sunt posibile mici altercații, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Ești foarte implicat în domeniul profesional, iar de cei dragi te ocupi rar sau deloc.

De aici pot apărea reproșuri, înstrăinări și multă singurătate afectivă. Aloca timp și resurse suficiențe și pentru viață privată. Susținerea astrala din domeniul muncii va trece curând și tot la cei dragi va trebui să te întorci.