Horoscop 26 – 31 martie 2019. Astrele anunta schimbari majore pentru zodii

Horoscopul săptămânii vine cu mesaje pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Unii te-ar putea considera o adevărată călăuză spirituală la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să oferi o impresie bună și sfaturi pertinente.

Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte importante, la care ar fi bine să te gândești pe îndelete.

Intervalul 27 – 29 Martie aduce răsturnări de situație în domeniul profesional. Relațiile cu șefii și autoritățile dnu vor fi prea bune.

Totuși ține cont de cele aflate de la alții, pentru că orice informație, aparent banală conține un sâmbure de adevăr folositor ție în această perioadă.

Weekend-ul îți aduce în preajmă prieteni. Unii îți sunt alături în mod sincer, însă alții doar mimează. Selectează atent acest acest anturaj.

Taur

Chestiunile legate de moşteniri, banii altora sau informaţiile vor fi frecvente. Ceva în atitudinea ta faţă de aceste sectoare ale vieţii se va modifica definitiv şi în chip remarcabil.

Pe 27 şi 28 Martie, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte, iar vizitarea locurilor sfinte, lecturarea unei cărţi sau vizionarea unui film cu subiecte spirituale sunt cele mai indicate.

Se recomandă prudență dacă ești nevoit să călătorești, pentru că sunt posibile neplăceri serioase. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de multă lume.

Întâlniri și dialoguri importante referitoare la cariera profesională, familie și imaginea ta ochii celorlalți.

Gemeni

Relaţiile parteneriale şi parteneriatele în general sunt foarte dinamice în primele zile ale săptămânii.

Cu toată sobrietatea şi rigiditatea situațiilor în care ești implicat, nu vei putea rămâne indiferent la ce se petrece în această zonă.

Perioada curpinsă între 27 şi 28 Martie îți aduce oportunitatea de a analiza, tot ce se petrece în jurul tău, obţinând informaţii de mare folos.

De asemenea, ar fi bine să te ocupi și de chestiunile financiare privitoare la achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel.

Evită să oferi bani, bunuri sau cadouri persoanelor care doar profită de pe urma ta. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări în locuri îndepărtate.

Rac

Multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile situaţii excelente, încheieri de conturi şi deschiderea altora noi, mult mai potrivite şi profitabile.

Fii prudent și ține cont de spusele celorlalți, evitând totodată să forțezi nota de a ține lângă tine oameni și situații care nu-ți mai sunt de folos și pe deasupra te necăjesc.

Finalul săptămânii conturează cheltuieli, discuții despre bani și bunuri.

Leu

În zilele de 27 şi 28 Martie, activităţile din sfera muncii se înteţesc și probabil că vei fi nevoit să te descurci mai mult singur.

Evită discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă! Sunt relații fragile deocamdată. Finalul săptămânii aduce activități comune cu alții.

Fecioară

Diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fii nevoit să te ocupi de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei.

Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău și să ai încredere în intuiția ta. În zilele de 27 şi 28 Martie îți vine cheful de distracţii.

Prietenii îți pot pune beţe în roate, dar vei depăşi orice obstacol fără probleme. Totuși fii prudent și evită excesele.

Articolul continuă după reclame

Sfârşitul săptămânii îți aduce în atenție sarcinile de lucru de la serviciu, dar și niscai probleme de sănătate.

Balanță

Comunicarea, relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat, drumurile şi studiile pe termen scurt le vei aborda într-o nouă manieră, începând din această săptămână.

Ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes. Pe 27 şi 28 Martie vei fi nevoit să te ocupi de treburile gospodăreşti și de relațiile cu membrii familiei.

Ar fi bine să-ți îmbunătățești condițiile de locuit, să repari ce este necesar și totodată să stai de vorbă cu cei dragi pentru a le afla problemele.

Scorpion

Turnurile fericite vor fi frecvente. Există şi ceva umbre, însă deocamdată sunt la distanţă. Pe 27 şi 28 Martie sunt posibile drumuri scurte, discuții cu persoanele din anturajul apropiat, impunându-se multă prudență și discernământ.

Evită discutiile mai ales pe 27 Martie. Weekend-ul aduce treburi gospodărești și întâlniri cu membrii familiei și cu neamurile. În mod special, persoanele vârstnice au nevoie de sprijinul tău moral și material.

Săgetător

Personalitatea ta se va face remarcată în primele zile ale săptămânii, astfel că farmecul tău va atrage în preajma ta admiratori și susținători importanți.

Intervalul 27 – 29 Martie aduce preocupări financiare serioase. Sunt posibile cheltuieli mari, neplănuite, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale, fie pentru a ajuta pe cineva drag.

Fii prudent, pentru că este rost de pierderi, minciuni. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare și evită investițiile pe termen lung.

Veniturile tale sunt fluctuante și în orice moment te poți trezi cu pierderi. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Capricorn

Începutul săptămânii îți aduce stări interioare confuze, dar în acelaşi timp, energii, ce stagnau de mult timp.

Te vei simţi mai uşurat, ca şi cum ai scăpat de o povară. Perioada cuprinsă între 27 şi 29 Martie te predispune la implicare în diverse activități mai mult sau mai puțin folositoare ție.

Selectează atent prioritățile și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele. În weekend apar cheltuieli, dar vin și câștiguri, favoruri sau cadouri de bună calitate.

Vărsător

Săptămâna debutează alături de prieteni. În acest sector se pot petrece lucruri deosebite, ale căror ecouri le vei resimţi multă vreme de acum încolo.

Recomandabil este să profiți de aceste momente şi să adopți o atitudine pozitivă faţă de aceste persoane, total diferită de până acum. Oricum, schimbarea în acest sens se va produce.

În zilele de 27 şi 28 Martie sunt posibile stări interioare confuze. Sunt fondate, deoarece la locul de muncă există probleme nerezolvate.

Insă, astrele îți vor trimite raze minunate, în a doua parte a zilei de 29 Martie și te vei liniști. În weekend, ocupă-te de tine și de activități recreative.

Pești

Sunt posibile discuții cu șefii și autoritățile, dar le vei depăși cu prudență și discernământ.

Intervalul 27 şi 29 Martie îți aduce în preajmă prieteni, care îți vor oferi sfaturi de excepţie, ce te vor călăuzi spre noi orizonturi.

Totuși, unii te-ar putea necăji prin remarcile sau gesturile lor, astfel că vei decide să renunți la cei care depășesc o anumită limită personală.

Evită să discuți cu alții despre planurile tale de viitor.Detașează-te de toate și ai încredere că toate se petrec spre folosul tău.