Horoscop 25 iunie. Zodia care incepe cu dreptul saptamana

Astrologul vă recomandă să vă detașați de lucrurile și oamenii care v-au blamat la un moment dat sau v-au creat prejudicii de imagine!

Este momentul să apreciați valoarea la fel de mult precum cei din jur! Evenimentul astral marcant al zilei de azi este cuadratură formată de planetele Venus și Jupiter, un aspect care predispune la egoism, dar unul în sens ”pozitiv”, al aprecierii de sine, al conștientizării propriilor valori.

Horoscop 25 iunie Berbec

Rezervă-ți această zi numai pentru activități ușoare și pentru relaxare. Lecturează cărți bune, vizionează filme de top sau discută cu cineva drag, pe teme banale.

Procesele mentale sunt încetinite, astfel că este posibil să-ți fie greu să rezolvi chestiuni importante sau să participi la activități de anvergură. O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Nu da crezare oricărei informații, înainte să o verifici.

Horoscop 25 iunie Taur

Privește dincolo de aparențele cotidiene și evită să-ți faci prea multe griji legate de neajunsurile materiale. Subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate, astfel că există riscul să-ți subapreciezi situația personală în care te afli.

Dacă ești sincer cu ține vei constată că ai exact cât îți trebuie, atât din punct de vedere financiar, cât și relațional. Partenerul de viață sau o rudă apropiată îți pot cere bani cu împrumut.

Horoscop 25 iunie Gemeni

Ești tentat să privești prea mult la ceea ce fac și spun ceilalți. Pe de o parte este bine, pentru că poți găsi lucruri interesante de învățat. Însă, pe de altă parte există riscul să depui cam prea multe eforturi de a atrage privirile asupra ta.

A ieși acum în evidența este păgubos, deoarece ești instabil emoțional și ai șanse mari să gafezi. Bucură-te de prezența celorlalți și implicat-te în activități comune cu aceștia.

Horoscop 25 iunie Rac

O zi cu multe activități de rutină, atât la serviciu cât și acasă. Îți sunt favorizate demersurile secrete și planificarea programului personal și profesional pentru următoarele zile.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai fi tentat să apelezi la un consult medical de specialitate. Evită analizele și consultațiile medicale, pe cât posibil, deoarece sunt momente pasagere și te poți obloji cu niscai ceaiuri, o alimentație ușoară și mult somn.

Horoscop 25 iunie Leu

Cei dragi îți intră în voie ceva mai greu astăzi. Modul în care-ți manifești afecțiunea față de aceste persoane nu este pe placul lor, de aceea fii prudent.

Ești tentat să asculți mai mult de prieteni și să te implici în activități comune cu aceștia. Cu puțin efort vei putea găsi o soluție de mijloc, în așa fel încât să te ocupi serios de toată lumea. Sunt momente pasagere, cu tensiuni dificil de gestionat, dar nu imposibil.

Horoscop 25 iunie Fecioară

Dorul de atmosferă casnică din copilărie este accentuat, astfel că ai putea să-ți planifici vizite în locurile natale, discuții cu neamurile sau să răsfoiești un album cu fotografii.

Amintește-ți numai situațiile fericite, iar pe cele neplăcute, deocamdată pune-le într-un ungher al sufletului tău. Din fiecare moment al vieții ai șanse minunate pentru a învață câte ceva, indiferent ce stări de spirit sunt implicate.

Horoscop 25 iunie Balanța

Ziua anunța multe călătorii pe distante scurte, dar și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși nu plecă urechea la tot ce auzi, întrucât sunt multe distorsiuni în mentalul fiecărui individ. Contextul astral predispune la activități ușoare, discuții banale și forfotă.

Divergența opiniilor este accentuată, mai ales în sferă profesională, deci fii prudent și nu te hazarda în polemici inutile.

Horoscop 25 iunie Scorpion

Te poți bucură de cheltuieli făcute în magazinele preferate, pe lucruri dragi sufletului tău. Totuși este bine să-ți alcătuiești o lista de priorități și abia apoi să începi cumpărăturile.

Invită un prieten drag să te însoțească și astfel poți primi și sfaturi bune vizavi de ceea ce dorești să achiziționezi. După-amiază este favorabilă tratamentelor corporale, plimbărilor în aer liber și odihnei. Evită să-ți divulgi secretele personale!

Horoscop 25 iunie Săgetător

Stările tale sunt amestecate, astfel că poți întâmpina amânări sau întârzieri în activitățile tale personale. Indecizia sau, alteori, grabă te poate duce spre demersuri total nepotrivite ție. Stabilește-ți prioritățile zilei și apoi apucă-te de lucru.

La nevoie cere sprijinul persoanelor apropiate și de încredere. Chiar sunt șanse să fii ajutat mult și bine. Totul este să accepți și să te bucuri de tot ce este în jurul tău.

Horoscop 25 iunie Capricorn

Dialogurile și situațiile în care ești implicat astăzi au o notă de mister, greu de pătruns. Este posibil să te simți incomod, indiferent unde te afli sau ce faci.

Sunt momente pasagere, cu o energie astrala aparte, care te predispune la fluctuații sufletești și emoționale. Evită îngrijorările și ai încredere că vei depăși totul cu bine. După-amiază te vei simți mai bine. Plimbă-te în aer liber și odihnește-te suficient.

Horoscop 25 iunie Vărsător

Tentația de a te încrede mai mult în prieteni, decât în membrii familiei sau în persoană iubită este mare și nerecomandabilă astăzi.

Vorbele unora te pot necaji profund, însă reține numai ce îți este de folos. Se vehiculează multe informații banale în preajmă ta, iar tu ar trebui să faci o selecție drastică, fără a stă prea mult pe gânduri. Acum poți avea încredere numai în persoanele deja verificate în ultima vreme.

Horoscop 25 iunie Pești

Privește atent ce se petrece în segmentul profesional și mai ales depune eforturi să înțelegi cum te privesc ceilalți. Într-un moment de neatenție sau de sinceritate, cineva din anturajul socio-profesional îți va spune foarte clar cum ești perceput de către ceilalți.

Este momentul să te aprecizi și tu la fel cum o fac ceilalți! Poarta fericirii se deschide pentru zodia Pești și vei avea succes deplin: bani, prestigiu social. Seară îți vei găsi liniștea alturi de membrii familei.