Horoscop 21 Mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni

Citeste horoscopul pentru zodia ta!

HOROSCOP 21 mai 2018 – Berbec

Incepi saptamana in forta. Te ocupi de ceva ce consideri ca este esential pentru cariera ta si nu lasi pe nimeni sa te deranjeze. Nu raspunzi nici la telefoane, nici la mesaje. Unii te vor da disparut…

HOROSCOP 21 mai 2018 – Taur

Daca nu sunt urgente, amana unele cumparaturi si ocupa-te, mai bine, de facturile ramase cam de multa vreme in sertar. Nu stai foarte bine cu banii in aceasta perioada, asa ca trebuie sa fi atent cum te gospodaresti.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Gemeni

Ti se deschide o noua usa in viata. Fie ca este vorba despre ceva profesional sau personal, familia te va sustine. Te bucura atentia lor pentru ca acum chiar ai nevoie de incurajari.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Rac

Astazi, la munca, te asteapta o discutie importanta cu cineva din domeniul in care lucrezi. Chiar daca vei avea impresia ca lucrurile nu au decurs prea bine, rezultatul va fi unul bun si ti se vor deschide noi oportunitati.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Leu

Vei fi cautat de o persoana de care nu ai mai auzit nimic de cativa ani. O sa va petreceti toata dupa-amiaza la taclale, rememorand intamplari haioase prin care ati trecut impreuna. De mult nu ai mai ras cu atata pofta…

HOROSCOP 21 mai 2018 – Fecioara

Tocmai ai primit niste bani la care nu te asteptai si simti nevoia sa-i cheltuiesti cat mai repede. Daca crezi ca nu o sa ai nevoie de ei mai tarziu, du-te la un shopping, uneori asta te relaxeaza.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Balanta

Parca totul se intampla mult prea repede astazi. Ai impresia ca esti la volanul unei masini si, in timp ce tu incerci sa franezi, altcineva apasa puternic acceleratia… Ai prefera sa o iei pe jos, pas cu pas.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Scorpion

Dupa ziua plina de ieri vrei sa incepi astazi mai domol. O cafea tare si cateva povesti cu colegii sunt tot ceea ce iti poti dori acum. Totusi, ai grija sa mai si muncesti ceva, sa nu te prinda dupa-amiaza tot cu cafeaua aia in mana…

HOROSCOP 21 mai 2018 – Sagetator

Esti decis sa mai amani raspunsul pe care trebuie sa il dai astazi cuiva pentru ca nu ai chiar toate datele de care ai nevoie. Decat sa iei o decizie gresita, mai bine mai astepti cateva zile.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Capricorn

Astazi este important sa stai conectat. Nu lasa sa treaca pe langa tine detalii importante. Fii atent la tot ceea ce ti se spune, citeste toate mesajele si asigura-te ca ai baterie la telefon.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Varsator

Iti vine sa iti iei lumea in cap si sa fugi imediat ce ajungi la munca. Constati ca s-a adunat atat de multa treaba incat sigur vei sta peste program. Persoana careia ai putea sa-i “multumesti” este un coleg care a incurcat niste lucruri.

HOROSCOP 21 mai 2018 – Pesti

Iti faci griji prea multe griji pentru o persoana mai tanara din anturajul tau. Gandeste-te ca poate a sosit timpul sa o lasi sa se descurce si singura. In caz contrar, mereu va astepta sa-i sari in ajutor.