Horoscop 21 Iunie 2018. Ce aduce nou Solstițiul de vară pentru cele 12 zodii

Din punct de vedere astrologic, ziua de 21 iunie este cel mai important eveniment al acestei luni.

Horoscop Berbec (21 martie -19 aprilie)

Pentru persoanele născute în Zodia Bebec, Solstițiul de vară va fi o zi liniștită și odihnitoare, îmbogățită de pacea interioară și mulțumire sufletească. Solstițiul de vară va influența aspectele legate de cămin și familie și de asemenea nevoile tale personale.

Folosește energia Solstițiului și a Sânzienelor pentru a reflecta asupra trecutului și pentru a-ți stabili obiectivele pentru viitor. Ai toată puterea de care ai nevoie pentru a face schimbări pozitive în viața ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Persoanele născute în Zodia Gemeni își activează latura practică în această perioadă și mai ales în ziua Solstițiului și în următoare săptămână. Solstițiul din data de 21 iunie 2018 îți va aduce noroc în ceea ce privește finanțele tale și obiectivele tale de carieră.

Solstițiul de Vară va avea un impact pozitiv asupra Zodiei Gemeni, cu multe reușite și satisfacții ce vor încununa munca voastră din ultimul an, cu un strop bine-făcător de magie, din partea Sânzienelor.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Zodia Rac se va afla în centrul atenției în această perioadă. Solstițiul de Vară te stimulează să arăți în sfârșit reușitele tale și să te bucuri împreună cu cei apropiați de ele. În sfârșit, toate eforturile tale vor fi încununate, datorită energiei benefice a Sânzienelor.

Solstițiul va aduce în viața ta o avalanșă de energie pozitivă în zona carierei, fapt ce te echipează cu multă încredere de sine și mulțumire interioară. Vara aceasta este timpul să te afli sub lumina reflectoarelor și să te bucuri de lauri.

Leu (23 iulie – 22 august)

Solstițiul de vară îi va influența din punct de vedere spiritual pe cei născuți în Zodia Leului. Ziua de 21 iunie și perioada imediat următoare, deci și noaptea misterioasă a Sânzienelor te vor inspira să te conectezi mai mult la latura ta spirituală.

Exprimă-ți în această perioadă visurile, caută-ți îndrăzneala, visează!

Horoscop Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Cei născuți în Zodia Fecioară se vor găsi într-o stare de hiper-activitate mentală în perioada Solstițiului de Vară. Aceste energii transformative îi vor influența în moduri nu tocmai benefice, stimulându-i la prea multe gânduri și întrebări.

Fecioarele pot obține însă absolut tot ceea ce își doresc, asta dacă reușesc să își transforme mintea într-un aliat. Această perioadă vă provoacă să învățați cum să vă gestionați energia personală și să o folosiți într-un mod pozitiv și constructiv.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Persoanele din Zodia Balanței vor fi influențate în direcția carierei în următoarea perioadă. Solstițiul de vară și noaptea Sânzienelor vor avea un impact major asupra planurilor lor de muncă și carieră.

Energia Solstițiului va potența capacitatea voastră de a rezolva probleme și de a găsi soluții ingenioase.

Aveți încredere în forța voastră de muncă și în creativitatea care vă caracterizează. Solstițiul va da un boost de energie benefic care vă va ajuta pentru tot restul sezonului de vară. Este momentul când vei trezi eroul din tine.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Focul interior al scorpionilor se va aprinde de Sânziene! Vă veți simți motivați și încurajați în absolut toate aspectele vieții voastre. Este timpul când puteți să vă stabiliți noi obiective și să parcurgeți drumul pentru îndeplinirea acestora.

Te vei simți capabil/a să faci tot ceea ce îți stă în putință. Solstițiul te ajută să intri în contact cu latura ta inteligentă, creativă și cu determinarea atât de necesare pentru îndeplinirea oricărui scop pe care îl avem în viață.

Acum este timpul vostru și este timpul să acționați precum niște învingători.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Și pentru persoanele născute în zodia Săgetător, Solstițiul de vară va reprezenta o perioadă de reflecție și dezvoltare personală.

Acest eveniment astrologic generează posibilitatea de a intra într-un contact profund cu nevoile și aspirațiile tale.

Este o perioadă când trebuie să tragi linie lucrurilor petrecute în trecut, făcând loc pentru un nou început și o nouă abordare, mai înțeleaptă și mătură, în concordanță cu standardele tale înalte asupra vieții.

Ai răbdare cu tine însuți și vei intra pe făgașul care ți s epotrivește cel mai bine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Solstițiul de vară îți cadorisește emoții pozitive și conexiune cu oamenii dragi. Această capacitate de a intra în contact cu părțile pozitive ale celor din jurul tău îți dau forța, te motivează și te bucură. Este o perioadă remarcabilă pentru tine.

Vei simți cum te îndrăgostești de lucruri noi, care te însuflețesc și îți colorează viața, aducând o energie bine-făcătoare, pentru tot restul verii.

Vărăsător (21 Ianurie – 18 Februarie)

Solstițiul de vară te va inspira în munca ta creativă și în ceea ce privește aspectele legate de dezvoltarea personală. Sânzienele trezesc întotdeauna spiritul de luptător în voi.

Dar este mai bine să vă luați un moment de respiro și să vă concentrați asupra nevoilor voastre personale, să vă îndreptați atenția mai degrabă spre interiorul vostru decât în exteriorul vostru.

Este timpul să vă echilibrați și să vă însușiți tehnici prin care să vă auto-gestionați dinamismul în moduri mai practice. Poți să îndeplinești vise mărețe, dacă te concentrezi mai mult asupra detaliilor practice care sunt necesare pe acest drum.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Vara este cea mai bună perioadă pentru persoanele născute în Zodia Pești, iar solstițiul este cel mai bun moment pentru cei născuți în această zodie.

Solstițiul aduce cu sine o revoluție benefică sub toate aspectele pentru cei născuți în Pești și este doar începutul pentru o perioadă de înflorire.

Datorită Sânzienelor veți fi tonici, activi și îmbogățiți de optimism nu doar în această perioadă, ci și pe parcursul întregii veri și este bine să profitați la maxim de aceste daruri venite din partea astrelor.