Horoscop 2019 Nicoleta Svârlefus. Care sunt zodiile care vor avea un an de neuitat, dar și cine va avea un an dificil și care vor fi provocările fiecărei zodii

Astrologul Nicoleta Svârlefus a dezvăluit ce ne așteaptă în anul 2019.

BERBEC– are un an al schimbărilor din punct de vedere partenerial. Schimbă ce nu a schimbat 7 ani de zile, mai ales până în luna martie. Începe parteneriate noi.

Din martie, Uranus se instalează în Taur pentru 7 ani, pentru ei, începe o etapă de schimbări, surprize, instabilitate din punct de vedere financiar.

Berbecii au un an provocator, au un an de învățat lecții. Vor câștiga, vor învăța lecții. Roadele vor fi pe măsura efortului depus. Pot învăța lucruri noi, pot călători și în străinătate.

Taur – un an spectaculos, începe un an bun pentru ei. În martie, Uranus se instalează în semnul Taurului și vor fi de nerecunoscut. Își vor dori mai multă libertate. Un potențial creator.

Posibilitatea unui divorț, vor schimba lucruri, pot începe lucruri, relații altfel, un altfel de a funcționa, mai multă libertate.

Au de învățat în acest an, să nu facă rabat. Cei care au de dat examene, să se ocupe de tot ce înseamnă evoluția lor, îi va ajuta din 2020. Să își asculte intuiția și să schimbe jobul.

Gemeni – se expun mai mult, sunt chemați la rampă, sunt văzuți, nu pot să stea discreți. Ce trebuie să facă – să trieze relațiile care li se potrivesc de cele care nu li se potrivesc.

Să fie dispuși să participe la tot felul de evenimente, nu mai au succes prin muncă, ci mai mult prin relații. Din punct de vedere finaciar – dezicii importante, cei care vor să facă investiții pe termen lung, să ia decizii de acest gen, credite.

E posibil să se asocieze cu cineva sau să se rupă de cineva. Să fie cumpătați. Să aibă grijă la sănătate.

Din martie, zona sănătății este mai discretă pentru ei. Cei care s-au neglijat pot avea mai multe simptome ciudate, alergii. Să înțeleagă de unde vin aceste simptome ca să știe cum să le trateze.

Rac – majoritatea eclipselor se așază pe semnul lor. Au de luat decizii. Nu mai trebuie să facă compromisuri, să nu mai accepte niște lucruri la nivel relațional, să schimbe în mod fundamental la tot ce înseamnă tot ce înseamnă relațiile lor.

Pot rupe relații lungi de 9 ani, să ia taurul de coarne și să facă schimbări fundamentale. Și în cazul muncii. Din punct de vedere al carierei, nu mai au aceeași stabilitate. Din martie, Uranus părăsește casa Carierei Racilor și vor avea mai multă claritate.

Leu – sunt mai optimiști, mai creativi, sunt mai dispuși să iubească. Au foarte mult curaj și îndrăzneală. Greu stau să nu fie văzuți. Pe zona sănătății și a mediului de lucru ar trebui să facă niște schimbări. Să facă schimbări în alimentație, în modul în care arată.

Trec dincolo de limitele pe care le au și nu țin cont de nivelul lor energetic. Uranus va sta 7 ani de zile în zona carierei Leilor.

Fecioară – un an amestecat. Din punct de vedere al familiei, Jupiter le aduce o expansiune. Fie este vorba despre un copil, un animal de companie, fie își cumpără o casă. Își pot mări patrimoniul, averea.

Au nevoie de mai multă bucurie, vor fi mai înțeleși. Din punct de vedere sentimental, trebuie să fie mai implicați în relația de cuplu, de familie, să își asume responsabilitatea.

Și în anturaj, e posibil să apară schimbări, își dau seama cine trebuie să rămână sau nu lângă ei. Începe o eră a cunoașterii, a emancipării. Li se deschide mintea, găsesc noi culoare. Pot deveni mai înțelepți, mai clarvăzători.

Balanță– încă mai au parte de surprize până în Martie, din punct de vedere relațional. Din martie, începe o nouă etapă în care pot avea câștiguri nesperate sau pierderi.

Să fie atenți la acest aspect. În familie, au provocări. Eclipsele din 2019 vizează zona casei, a familiei. Se clarifică niște situații, apar niște secrete ținute ascunse până acum, Balanțele sunt nevoite să se replieze, sunt restricționate și restrânse. Dispuși să afle lucruri,

Scorpion – un an provocator în ceea ce privesc relațiile, căsătoria și călătoriile. Din martie, vor avea parte de surprize, de șocuri, vor avea parte de oameni noi care intră în viața lor. Să nu se aștepte la stabilitate.

E posibil să fie o schimbare la 180 de grade pentru nativi. Câștiguri sporite, să fie pe fază, să își dezvolte o afacere, să fie dispuși să se extindă.

Săgetător – un an esențial. Jupiter se află în semnul lor. Trebuie să profite de acest an. Tot ce nu au avut curaj să facă în trecut, să facă acum. Să deschidă noi culoare de evoluție, să evite excesele de orice fel, să aibă mai multă încredere în ei.

Din punct de vedere financiar, decizii majore, decizii de destin, să nu fie mână largă și să fie atenți la deciziile pe care le iau.

În relații, vor scăpa de zona de instabilitate, unii se vor hotărî să facă diferența dintre o relație de prietenie și una amoroasă. Unii vor face și copii.

Capricorn – 3 eclipse din 5 se așază pe semnul lor. Au de luat decizii majore, de a încheia etape foarte lungi din viața lor. Noi relații, noi colaborări.

Unii se pot despărți. Din punct de vedere al lui Uranus, pentru ei începe un ciclu de 7 ani în care vor fi mai detașați afectiv. Dacă înainte erau alături de persoana iubită, acum vor fi mai detașați. Vor profita de o foarte mare creativitate și efervescență.

Vărsătorii – trebuie să fie atenți la sănătate. Să fie atenți la cum muncesc, la cum se relaxează, să se extindă mai mult și să înțeleagă ce se află dincolo de aparențe.

Din martie, schimbări în zona familiei. Să facă niște schimbări pe care niciodată nu le-au anticipat. Proiectele au mari șanse și norocul le vin prin prieteni și protectori. Să iasă în lume, să participe la întâlniri de grup cu oameni cu care împărtășesc aceleași idei.

Peștii – au decizii mari de luat din punct de vedere sentimental. Trei dintre eclipse sunt în zodia lor – unii Pești se vor gândi la o relație nouă, alții se vor gândi să facă copii, unii vor avansa în relația veche.

Mai multă stabilitate cu banii în următorii 7 ani. Să se deschidă și să afle lucruri interesante de la ceilalți. Să fie dispuși să afle lucruri noi.