Horoscop 2019-2020 pentru fiecare zodie: Ce se schimba in destinul fiecarei zodii

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeți un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani Saturn în Capricorn până pe 21.03.2020 vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar și cu lecții dure.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conștientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricție, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecție dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ.

Horoscop 2019-2020 pentru fiecare zodie:

Berbec

Saturn în Capricorn afectează casa profesiei, casa a X-a, acolo este Pluto din 2007, prin urmare acest domeniu de viață este pus la încercare.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conștientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Taur

Nativii Taur, în urma acestui tranzit vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce îi pasiona, acum pot să mai înceapă o facultate.

Dacă până acum ei mergeau pe principii clare, logice și bine argumentate, schimbările aduse de planetele mari pentru următorii 3 ani îi pun în situații inedite, ei vor renunța la acele principii filosofice consacrate pentru a experimenta.

Gemeni

Saturn în Capricorn pentru nativii Gemeni aduce câștiguri financiare, aceste sume venite de pe urma unor speculații pot să fie înmulțite, dar de cele mai multe ori ulciorul nu merge de multe ori la apă, prin urmare, recomandăm evitarea speculațiilor, mai ales ale celor ce irită legea, deoarece Saturn nu umblă cu astfel de lucruri.

Rac

Saturn, plasat în casa căsătoriei, se va manifesta asemenea unui cutremur în căsniciile ce nu mai au nimic solid, de fapt cred că acești nativi vor avea și ei puterea să spună STOP acolo unde lucrurile nu mai merg.

Relațiile care au mers din inerție, în următorii 3 ani vor înceta, pe cale amiabilă, vestea bună este că acești nativi vor întâlni la scurt timp altă persoană care să îi facă să simtă că recuperează timpul pierdut.

Leu

Nativii din Leu vor pune preț pe munca lor, vor învăța să se aprecieze mai mult, să își acorde timp și pentru odihnă.

Dacă ultimii ani Leii au simțit că muncesc în zadar, că eforturile lor nu sunt apreciate, acum pare că a venit și vremea lor.

Fecioara

Fecioara va avea pe Saturn plasat în casa iubirii, prin urmare va fi mult mai selectivă, își va prezenta ideile fără a avea o problemă.

Acest tranzit va aduce o lecție Fecioarelor, pe care nu o vor uita toată viața. Vor învăța să nu mai judece după aspect, după prima impresie, vor simți în primă fază că Universul îi dorește răul.

Balanta

Balanțele vor avea pe Saturn plasat în casa a IV-a, a familiei, prin urmare vor fi șanse mari ca să își ia rămas bun de la cineva drag, această suferință îi va maturiza, vor prelua ei conducerea casei.

Cei ce au ceva resurse financiare acum vor dori să facă investiți pe termen lung, recomandăm în acest caz evitarea asocierilor, mai ales cu membrii familiei.

Scorpion

Saturn plasat în casa discuțiilor și a călătoriilor scurte aduce multă disciplină și spirit practic în gândire și în studiu.

Scorpionii vor fi mai reci, rigizi, vor vorbi clar și răspicat pentru a-și intimida interlocutorul. Dacă vor semna contracte, aceștia vor fi prudenți, cel mai probabil vor cere sfatul unui avocat.

Sagetator

Ultimii 3 ani au adus unele lecții acestor nativi din Săgetător, acum teama de sărăcie vă preocupă. Situația materială se va îmbunătăți, veți acumula multe bunuri, dar trăind cu frica de a nu pierde peste noapte totul veți deveni zgârciți.

Acest tranzit al lui Saturn în Capricorn are un puternic impact asupra securității și al conservării, vor veni idei geniale pentru a face bani, vă veți asocia cu persoane noi, poate mai tinere, care vor rămâne în afacere mulți ani.

Capricorn

Capricornii devin în urma acestui tranzit mai serioși, mai hotărâți să pună în practică ceea ce i-a învățat Pluto din 2007.

Va fi o perioadă de regenerare, când SCHIMBAREA va fi cuvântul ce va caracteriza aceste persoane. Pot întâlni persoane noi, care să îi ajute să evolueze, de care să de îndrăgostească.

Varsator

Vărsătorii îi au pe Saturn și Pluto în casa a XII-a și tot ce ține de culise aceștia vor efectua. Cei mai avantajați vor fi cei ce lucrează în spionaj, cercetare, medicină, biologie.

Tot ce ține de secret acum poate ieși la suprafață, dar totodată vor fi și cazuri în care acum, în această perioadă, se vor constitui unele evenimente ce se vor divulga peste 30 de ani.

Vărsătorii vor avea momente de depresie, în care vor căuta liniștea, vor opta pentu a se retrage în singurătate. Unele îndoieli inconștiente îi vor face să își piardă încrederea în sine.

Pesti

Nativii Pești vor avea pe Saturn plasat în casa a XI-a, deci vor avea nevoie de mai multă energie pentru a-și atinge țelurile și idealurile, chiar dacă ei de regulă sunt persoane muncitoare.

Cercul de prieteni se va restrânge, vor observa cine le este cu adevărat alături atunci când vor cere ajutor. Peștii se vor înconjura cu persoane înțelepte, vor citi mai mult, vor căuta adevăratul sens al vieții, acest proces va fi amplificat până în 2026.