Horoscop 20 Mai 2018. Vărsătorii se vor certa cu cei din familie. Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop 20 mai 2018 pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec

 

După o perioadă de muncă susținută a venit și vremea reviziei. Te simți destul de încordat, dar dacă ai reuși să exprimi ceea ce simți și partenerului, nu ai mai înregistra atâtea ciocniri pe plan psihic.

HOROSCOP Taur

În această zi ești sub auspiciile unui aspect astrologic favorabil care scoate la lumină spiritul tău de abnegație, de aceea reușești să-ți pui în practică unele planuri mai vechi.

HOROSCOP Gemeni

Cei din anturaj vor să te influențeze negativ. Încearcă să nu pleci urechea la sfaturile lor. Spre seară se recomandă să ieși în natură împreună cu cineva drag, pentru a-ți regăsi echilibrul.

HOROSCOP Rac

Posibil că vei trăi momente de renaștere la locul de muncă, eforturile depuse în ultima perioadă acum vor fi valorificate, dar totuși nu te poți bucura pe deplin, ai tendința de a găsi nod în papură la tot.

HOROSCOP Leu

Posibil că dacă vei căuta să faci un curs de perfecționare, vei face cea mai bună alegere azi, ți se vor deschide noi orizonturi și nu vei mai fi nemulțumit de statutul social actual.

HOROSCOP Fecioară

Vrei să stai cu partenerul, dar datoriile de la muncă te cheamă. Totuși sunt șanse de a-ți face munca într-un timp scurt și să rămână timp și de un film pe seară.

HOROSCOP Balanță

Reziști cu greu tentației de a comunica în mod sarcastic, de aceea riști să-ți pierzi reputația pe care ai muncit să o câștigi. Pe de altă parte, legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție, bucurie, liniște alături de acele persoane, se pot rupe, în locul lor vor veni alte ființe cu care ești pe aceeași lungime de undă.

HOROSCOP Scorpion

Acum nu este momentul să abandonezi să spui ceea ce simți, o bună comunicare vine să consolideze relația dedragoste, se pot face unele planuri de viitor împreună cu partenerul. Dacă vei avea nevoie de un ajutor, este prea puțin probabil să îl primești de la vechii prieteni, șanse mari să intri în legătură cu alte persoane noi, care să te susțină în ceea ce dorești să inițiezi.

HOROSCOP Săgetător

Autoritatea ajunge astăzi la cote maxime, există șanse sporite de a concretiza o colaborare plănuită de ceva vreme, succesul financiar nu va întârzia să apară.

Din punct de vedere sentimental, ziua începe mai puțin bine, se întrevede dorință de a te detașa de toate responsabilitățile de acasă, pentru a te putea concentra pe partea profesională, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.

HOROSCOP Capricorn

Superiorii, clienții sunt mulțumiți de eforturile depuse de tine. Se anunță o zi în care apar șanse mari de promovare sau de a câștiga o sumă de bani în plus dintr-o activitate extraprofesională. Dacă sunt probleme în căsnicie și au fost trecute nu vederea, se pare că acum totul se va spune într-o manieră cordială, fără a se ridica tonul.

HOROSCOP Vărsător

Apare un risc crescut de a provoca o ceartă cu cei dragi din familie, încearcă să-ți consumi excesul de energie negativă prin activități recreative, treburi casnice, activități sportive. Dacă sunt ceva probleme în cuplu și au fost trecute cu vederea, se pare că în azi totul se va spune direct, fără menajamente.

HOROSCOP Pești

Noul partener se dovedește că nu este exact așa cum credeai. Încearcă să nu îți faci prea mari speranțe cu noua relație începută, pentru a evita să fii dezamăgit ulterior. Pe de altă parte, vedem tendința de a da cărțile pe față în unele relații sociale, cel mai probabil vei vedea care dintre persoanele apropiate sunt sau nu prietenii tăi.