Horoscop 11 mai 2019: Ziua se sambata aduce schimbari importante. Astrologul ne sfatuieste sa fim pregatiti

Horoscopul de sambata vă recomandă să fiți pregătiți pentru schimbare, orice ar presupune ea!

Berbec

Ești orientat spre distracții și hobby-uri. Creativitatea este accentuată, astfel că ai șanse să făurești lucruri deosebite la sfârșitul acestei săptămâni.

Contextul astral din acste zile îți aduce noutăți la capitolul sentimental, astfel că relațiile cu cei dragi se vor reformula sau finaliza în anumite cazuri. O nouă idila se conturează la orizont, însă lasă deciziile majore pentru o altă perioadă.

Taur

Se deschid oportunități deosebite în segmentul domestic la sfârșitul acestei săptămani. Cu toate că dialogurile cu membrii familiei pot fi zgomotase și treburile gospodăriei le vei face cu greutate, există șanse de a remedia orice diferend și de a te descurcă până la urmă cu toate. Ține cont de sfaturile și doleanțele celor dragi, pentru că te poți bază cu încredere pe spusele lor.

Gemeni

Se conturează o etapă nouă în relațiile cu anturajul apropiat la sfârșitul acestei săptămâni. Susținere în acest sens primești de la contextul astral deosebit din aceste zile, context care-ți oferă posibilitatea de a înțelege profund scopurile celorlalți.

Mentalul este bulversat, astfel că ar fi bine să vorbești puțin, să-ți controlezi reacțiile și să fii foarte prudent dacă trebuie să călătorești.

Horoscop carieră Gemeni: Câștigați din ce în ce mai multă prestanța în ochii lumii, cu o condiție să depuneți puțin mai mult efort.

Rac

În segmentul financiar primești susținere deosebită în acest weekend. Poți primi cadouri, bani sau informații prețioase legate de creșterea veniturilor tale sau despre modificarea condițiilor de lucru. Evită cheltuielile majore și mirajul investițiilor pe termen lung!

Oferă celor dragi mici atenții sau rezolvă-le o nevoie materială. Darurile oferite în această perioadă ți se vor returna înzecit.

Leu

Sunt zile cu o incătcătură energetică deosebită în acest weekend, oferindu-ți-se șansa unui nou început pe toate planurile vieții. Renunță la trecut, păstrează doar ce îți face plăcere, ce îți este util și trasează alte planuri.

Emotivitatea și grabă sunt accentuate, de aceea fii prudent și controlează-ți pornirile. Există riscul că pierzi din vedere amănunte importante legate de situațiile în care ești implicat.

Fecioară

Segmentul prietenilor si al sustinatorilor primeste influxuri astrale deosebite la sfarsitul acestei saptamani. Unii iti vor propune activitati comune distractive, iar altii vor incerca sa te ademeneasca in proiecte profesionale de anvergura.

Deocamdata studiaza situatiile ivite si lasa deciziile pentru zilele urmatoare. Ar trebui sa renunti definitiv la unele persoane din acest anturaj.

Balanță

Este posibil sa incasati o suma importanta, care va ajuta sa va redresati situatia financiara. Ar putea fi vorba despre o mostenire sau despre un imprumut pe care l-ati solicitat cu ceva timp in urma.

In contextul astral de azi sunt favorizate investitiile si planurile de viitor. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa nu neglijati odihna.

Scorpion

Finalul acestei saptamani iti aduce ganduri marete privitoare la cariera profesionala.

Influxurile astrale din aceste zile iti deschid o etapa la locul de munca. Ai sanse deosebite de a-ti consolida pozitia in cadrul unui grup de lucru, dar si pentru a-ti imbunatati imaginea publica.

Depinde numai de tine sa aranjezi ploile cum crezi tu ca iti este mai bine. Fereste-te de discutii contradictorii cu figurile autoritare!

Horoscop carieră Scorpion: În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați.

Sagetator

Este vremea modificarii unor conceptii de viata in zilele acestui weekend. Primești influxuri energetice deosebite care ajuta sa privesti altfel viata si evenimentele ei.

In primul rand vizavi de cariera profesionala si de relatia cu banii ai nevoie sa-ti revizuiesti atitudinea si sa trasezi alte directii de abordare.

Controleaza-ti gandurile, pentru ca exista riscul sa spui ce nu trebuie si astfel ceilalti sa-ti aloce o eticheta nepotrivita.

Horoscop 16 iunie Capricorn

La sfarsitul acestei saptamani sunt momente bune pentru a regandi unele strategii financiare. Ai șanse de a obtine venituri substantiale de la si prin altii.

Este bine sa ai in vedere achitarea datoriilor, verificarea documentelor specifice mostenirilor, partajelor sau celor de legatura cu institutiile financiare. Evita cheltuielile pe mofturi si planurile iluzorii!

Vărsător

În plan pertenerial se ivesc variante noi de colaborare sau de redresare a unor situații trenante. Se deschide o etapă nouă, iar din astral primești sprijin foarte mult în a luă deciziile potrivite.

Totul este să ai răbdare, să-ți asculți vocea interioară și să evită discuțiile ample. Observă ce nu funcționează, ce trebuie îmbunătățit sau schimbat complet, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale.

Pești

La locul de muncă începe o etapă care va dură cel puțin un an de zile de acum încolo. Energia astrală de la acest final de săptămană te va impulsiona fie să abordezi altfel activitatea profesională, fie să cauți o altă profesie.

Oricum, ceva se va schimba în mediul de lucru – condițiile, colegii, salarizarea, activitatea în sine. Vor fi multe situații limită, mult zbucium.