Harry si Meghan Markle au fost la nunta nepoatei Printesei Diana! Cei doi au fost in centrul atentiei

Sambata, cei doi proaspat casatoriti au luat parte la prima lor nunta in calitate de sot si sotie.

Harry si Meghan Markle au fost la nunta nepoatei Printesei Diana! Si au stralucit de fericire. Celia McCorquodale este fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora regretatei Printese Diana. Aceasta a avut nunta sambata si a avut o parte din matusa ei alaturi.

Celia McCorquodale s-a casatorit sambata cu alesul inimii sale, George Woodhouse. Evenimentul a avut loc la biserica St Andrew si St Mary din Stoke Rochford, Lincolnshire. Mireasa a purtat pe cap tiara pe care regretata ei matusa a purtat-o la nunta ei, in 1981.

Harry si Meghan Markle au fost la nunta nepoatei Printesei Diana!

Harry si Meghan Markle au fost cat de poate de indragostiti si veseli. Cei doi au purtat tinute pe albastru. In timp ce el parea mai ‘regal’, ea a parut boema si romantica. Meghan Markle a avut o rochie alba cu motive florale albastre.

Tinuta ei nu a avut decolteu, a fost larga si vaporoasa. Noua ducesa de Sussex a atras privirile datorita zambetului larg, dar si picioarelor sale. Rochia a avut o taietura destul de mare si picioarele suple si lucioase i se vedeau la fiecare pas grabit.

Pe parcursul ceremoniei, Printul Harry si Meghan Markle s-au tinut de mana. Acestia au ras si au glumit cu toti invitatii. La eveniment a luat parte si Lady Kitty Spencer, cea care a fost desemnata cea mai sexy aparitie de la nunta Printului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai.