Gestul lui Smiley, după ce Ema Stoian a luat Golden Buzz la Românii au Talent

Smiley a rămas profund impresionat de micuța gimnastă, astfel că după ce Ema Stoian a câștigat Golden Buzz-ul, a distribuit filmulețul cu momentul acesteia. Gazda emisiunii Românii au Talent a fost de-a dreptul uimit de acuratețea și frumusețea dansului său, mai ales pentru faptul că are doar 10 ani.

„Rar se întâmplă să văd oamenii mari care să îmi aducă acest cumul de sentimente ca Ema. Și are doar 10 ani.

Este genul de copil care e înzestrat mai mult față de alți copii. Sunt câțiva care sunt aleși și primesc mai mult de la Dumnezeu”, a declarat Andra, care i-a oferit șansa să meargă direct în finalele show-ului.

Smiley, gest de apreciere, după ce Ema Stoian a luat Golden Buzz!

Ema Stoian, fetița de doar 10 ani, a lăsat cu gurile căscate juriul și publicul. Telespectatorii au rămas uimiți de dansul pe care l-a executat, astfel că au fost bucuroși pentru faptul că Andra a apăsat butonul de Golden Buzz pentru a o trimite direct în finală.

Smiley a distribuit postarea PRO TV a momentului Emei Stoian, iar fanii artistului de pe rețelele de socializare nu au încetat să îi transmită felicitări nenumărate. „Are talent! E o fată cu totul și cu totul specială. Îi prevăd un viitor strălucit. Minune de copil este”, a fost comentariul lui Mihai Petre.

GOLDEN BUZZ

Al doilea GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Gimnasta care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra http://bit.ly/2Xs5lDk

Publicată de Romanii au talent pe Vineri, 22 februarie 2019

„Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el.

Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”, a spus micuța Ema Stoian, vizibil emoționată, după finele momentului.