Gestul facut de Printul Charles pentru mama lui Meghan Markle

Mama lui Meghan Markle a facut cateva gesturi neasteptate la nunta fiicei sale.

Doria Ragland a fost una dintre cele mai urmarite persoane, in urma cu cateva zile, atunci cand Meghan Markle a intrat oficial in familia regala a Marii Britanii si s-a casatorit cu Printul Harry.

Specialistii au observat insa cateva detalii care in mod cert le-au scapat chiar si cunoscatorilor in ceea ce priveste comportamentul femeii de culoare. Doria Ragland a dat dovada insa de foarte multa simplitate la ceremonia religioasa, iar in timpul nuntii a inceput sa si planga.

Expertii au „disecat” recent comportamentul pe care l-a avut mama fostei actrite Meghan Markle, la ceremonia religioasa. Evenimentul mult asteptat a avut loc sambata, pe 19 mai, si a fost urmarit de peste 2 milioane de oameni din intreaga lume.

Desi fostul ei sot a lipsit de la nunta fiicei lor, Doria Ragland si-a asumat rolul extrem de important pe care l-a avut ca singura membra din familia lui Meghan Markle care a participat la fericitul moment.

De asemenea, Printul Charles a decis sa adopte un comportament prin care sa o faca pe Doria Ragland sa se simta constant binevenita in cadrul familiei regale. Din cate se pare, acesta a vorbit foarte mult cu mama lui Meghan Markle si a incercat sa o faca pe femeie sa nu se simta precum o straina.