Geste extraordinar facut de Mihaela Borcea pentru Cristi Borcea: “Este dedicat în întregime lui Cristi”

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a deschis un nou club. Aceasta a afirmat că localul este un proiect dedicat în întregime fostului ei partener de viață.

Chiar dacă s-au separat, Mihaela Borcea are o relație extraordinară cu omul de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Trabsferurilor.

De curând, Mihaela Borcea a inaugurat un sport club, proiect despre care a afirmat că îi este didicat în întregime fostului ei soț.

“Este un proiect dedicat în întregime lui Cristi. Pentru că el, cea mai mare parte din viața lui sportului românesc, dar fotbalului în special. la acest proiect, inițiativa a avut-o fiul nostru cel mare, Patrick.

Ține în mod expres ca tatăl lui să fie mândru de el. Când o da Dumnezeu să iasă, să se poată bucura de puțină liniște în acest loc superb”, a declarat Mihaela Borcea într-un interviu difuzat de Antena Stars.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.