Gabriela Cristea la petrecerea Adelinei Pestrițu! Cum s-a îmbrăcat deși e în luna a 8-a de sarcină

Numeroase vedete au sosit la petrecerea organizată cu ocazia zilei Adelinei Pestrițu, printre acestea numărându-se Cristina Șișcanu și soțul ei Mădălin Ionescu și Oana Roman.

Detalii despre petrecerea Adelinei

„Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine. Locația mi-am dorit să fie una elegantă, primitoare, spațioasă și cu mâncare delicioasă. Dar mai ales, să mi se permită redecorarea completă a sălii.

Nu pentru ca n-ar fi una potrivită, ci din simplul fapt că eu întotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez și îmi doresc să prindă o notă de poveste, să facă totul parte dintr-o singură temă și coloristică.

Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacâmurile, meniurile, lumânările, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate să aibă o legătură între ele și cu povestea din capul meu.

Probabil tot aici vom face și nunta când va fi cazul, dar până atunci vreau să vă mai povestesc puțin despre petrecerea de weekend-ul următor.

Evident că n-am putut sta liniștită și împreună cu fetele… am pus la cale un decor de vis pe care abia aștept să vi-l prezint.

Aceeași poveste. Schimbăm mesele, scaunele, redecorăm sala”, a explicat Adelina în mediul online.