Fostul principe Nicolae se casatoreste, astazi, cu Alina Binder

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se va casatori, astazi, cu alea inimii lui Alina Blinder.

Petrecerea de nunta va avea loc la Cazinoul din Sinaia. Sunt asteptate aproximativ 200 de persoane, insa printre ele nu se vor afla si membrii Casei Regale din Romania. Invitatia trimisa de Nicolae matusii sale Margareta, Custodele Coroanei, a fost inapoiata nedeschisa, semn ca a fost refuzata.

Mai mult, se pare ca nici Principesa Elena, mama lui Nicolae, nu va participa la marele eveniment. Pana acum se stie ca doar Karina, sora fostului principe, va veni la nunta.

Cununia religioasa va avea loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, situata la intrarea in statiune, iar un sobor de preoti impreuna cu IPS Calinic al Argesului si Muscelului vor savarsi Sfanta Taina a Cununiei. Slujba de cununie, care va incepe la 14.30, va putea fi vazuta pe un ecran amplasat in afara bisericii.

In invitatia pe care cei doi miri au trimis-o celor pe care i-au vrut alaturi de ei in aceasta zi speciala, au specificat clar tinuta obligatorie: pentru doamne – rochie de zi si palarie, iar pentru domni – uniforma, tinuta eleganta de zi sau costum de zi.

Legat de invitatiile de nunta, am ales sa punem intr-un plic ceva din manuscrisul Reginei. Am vrut sa legam nunta un pic de familia mea, chiar daca stramosii mei nu vor fi prezenti la nunta. Alina o admira foarte mult pe Regina Maria si noi am vrut sa includem ceva mic, dar semnificativ”, a explicat Nicolae.

Ce rochie va purta Alina Blinder in ziua nuntii

Alina Blinder a oferit cateva detalii legate de rochia pe care o va purta in ziua cea mare.

“Rochia de mireasa este foarte frumoasa. Pe ea sunt motive inspirate din portul bunicii mele, portul sasesc. Vor fi insa foarte discrete. Rochia este facuta de un designer roman”, au fost singurele amanunte oferite de Alina Binder in ceea ce priveste rochia de mireasa.