Femeile care rămân singure o perioadă mai indelungata de timp, ajung să fie cele mai fericite!

Trăim într-o perioadă în care femeile singure sunt demne milă, pentru faptul că nu au un partener și de obicei sunt portretizate ca nefericite, neîmplinite, izolate și singure.

Dar adevărul este că atunci când vine vorba de femei și viața lor amoroasă, a fi într-o relație nu ar trebui să reprezinte un criteriu al fericirii.

De ce?

Deoarece femeile singure nu-și bazează fericirea și succesul pe relația lor.

Pentru că femeile care rămân singure pe o perioadă lungă de timp nu sunt nefericite, singure, mizerabile sau tulburate emoțional.

Pentru că nu au nevoie de un partener pentru a se simți fericite și împlinite, ele sunt deja.

Pentru că sfidează stereotipurile moderne care spun că ar trebui să se simtă rău și mai puțin vrednice de a nu avea un partener romantic.

În ceea ce privește motivele pentru care unele femei rămân singure pentru perioade mari de timp, ei bine, există o mulțime.

Poate că nu sunt obișnuite să fie „prietena” cuiva și probabil că erau singure în timpul anilor de liceu.

Poate că au avut câțiva „ecși”..care le-au abandonat și le-au rupt inimile.

Sau poate că s-au decis să rămână singure pentru că aveau nevoie de o pauză de la lumea copleșitoare a întâlnirilor.

Indiferent de motiv, femeile care rămân singure pentru o perioadă lungă de timp ajung să fie cele mai fericite și de aceea:

Ei ajung cele mai fericit, din moment ce își îmbrățișează singurătatea . Se simt confortabile cu cine sunt. Ele nu se plâng pentru că merg la cumpărături singure sau pentru că mănâncă la prânz, la restaurantul lor preferat, de unele singure.

Ele nu se simt singure. Ele nu se simt ciudat să meargă la nunți singure.

Ele nu se simt nefericite sau singure doar pentru că nu au un partener pentru a-și împărtăși experiențele – sunt confortabile cu singurătatea lor și se bucură de propria lor companie.

Ele ajung cele mai fericite, deoarece au la dispoziție mult timp să se concentreze asupra nevoilor, obiectivelor și pasiunilor lor.

Ele au tot timpul din lume să-și dea seama de ce au cu adevărat nevoie și doresc în viață și își urmează visurile.

Ele ajung cel mai fericite, deoarece își urmăresc obiectivele, visurile și pasiunile, în loc să renunțe la ele. Au destul timp să-și dea seama ce este important pentru ele în viață și să-și rezolve prioritățile.

Ele ajung cele mai fericit, din moment ce devin mai conectate cu prietenii, familia și colegii lor. Ele stau aproape de ei, nu se îndepărtează.

Ele ajung cele mai fericit pentru că își îmbrățișează independența. Ele sunt capabile să aibă grijă de ele înșiși și să își trăiască singure viața.

Ele ajung cele mai fericit, deoarece înțeleg că un partener nu trebuie să fie centrul lumii lor.

Își petrec singure viața sau în tăcere și asta nu le face să se simtă fricoase sau singure, mai mult, se bucură că trăiesc în felul acesta. Pentru ele, singurătatea nu este înspăimântătoare, este inspirantă.

Și dacă se întâlnesc cu cineva și decid să înceapă o relație, va fi cineva care le încurajează să obțină și mai multă fericire și succes.

Cineva care este deja fericit, împlinit și a reușit pe cont propriu. Cineva care este la fel de inteligent și puternic, precum ele și cineva care este capabil să țină pasul cu ele în fiecare aspect al vieții.

Pentru că aceste femei nu vor renunța niciodată la independența, individualitatea și puterea lor. Ele nu vor renunța niciodată la scopurile, visurile și dorințele lor și nu uită cine sunt în procesul de a iubi pe cineva.