Femeia nu te mai iubeste: 8 semne că sentimentele ei s-au răcit

Uneori, relațiile ajung la final, dar e greu să faci pasul decisiv, în ciuda faptului că dragostea s-a sfârșit. Iată cum se comportă o femeie atunci când nu mai simte nimic pentru partenerul său:

1. Nu-i mai pasă cum își petrece el timpul

Dacă înainte îl întreba mereu cum i-a fost ziua, acum e complet dezinteresată de ce i se întâmplă. Dacă dezinteresul apare din când în când, poate că are probleme la serviciu, dar dacă devine ceva sistematic, acest lucru ar trebui să dea de gândit.

2. Încetează (complet) să mai fie geloasă

Orice persoană este măcar puțin geloasă din când în când, mai ales dacă partenerul a arătat un interes deosebit pentru cineva din jur. Atunci când o femeie nu mai e interesată de cineva, nu va mai fi însă nici geloasă.

3. Răspunde rar la mesaje sau telefoane

Nu e vorba că e foarte ocupată atunci când răspunde rar, deși știi exact că ar fi putut să spună două vorbe. Atunci când mesajele nu mai prezintă nicio urmă de afecțiune, e un semnal de alarmă.

4. Dintr-odată, lucrurile pe care le aveați în comun nu o mai interesează

A început să refuze să mai faceți lucruri împreună? Dacă ai observat asta, întreabă-te de ce compania ta nu o mai intersează, fiindcă, la urma urmei, înainte aceste lucruri îi făceau plăcere.

5. A încetat să mai facă planuri comune pentru viitor

Acesta este un lucru foarte dezamăgitor, deoarece dacă partenera vrea să fie alături de tine toată viața, atunci ar trebui, bineînțeles, să te includă în planurile sale de viitor. Dacă partenera nu te mai include în planurile sale de viitor, poate că ar trebui să purtați o discuție serioasă.

6. E evident că e îngrijorată în legătură cu ceva, dar nu vrea să discute despre asta cu tine

Dacă înainte puteați să vorbiți toată noaptea despre ce vă deranja, dar acum partenera te evită, deși e clar că o îngrijorează ceva, ar fi mai bine să afli ce a cauzat acest comportament.

7. Nu vrea să o ajuți

Înainte o ajutai în unele situații și ea era fericită că aveai grijă de tine. Acum nu numai că se descurcă de minune fără tine, dar chiar te refuză atunci când îi oferi o mână de ajutor. Vorbește cu ea – poate că această atitudine e cauzată de reacția ta la o cerere trecută sau nu mai vrea să aveți o relație.

8. Nu mai râde la glumele tale

Știi că iubita ta obișnuia să râdă la toate glumele tale, iar ochii săi scânteiau de interes atunci când îi sppuneai povestioare amuzante.

Când au dispărut toate astea? Dacă nu mai râde mereu nu e foarte grav, poate că e doar obosită, dar dacă acest lucru e combinat cu celelalte „simptome”, ar trebui să începi să-ți pui întrebări.