Ema Stoian Românii au talent vrea să fie prim balerină. Golden Buzz

Ema Stoian are 10 ani și visul său a fost să vină la Românii au talent. Vrea să devină prim balerină.

„Îmi place foarte mult școala. Am venit la Românii au talent să mă cunoască lumea! Am luat locul I la mondiale. Exista și oameni talentați în România. Îmi place baletul pentru că este o artă, trebuie să fii grațios și expresiv.”

Ana Maria Pantaze prima care a luat Golden Buzz / Butonul Auriu

Prima ediție, a adus și primul Golden Buzz din sezonul 9 al emisiunii. Ana Maria Pantaze a primit butonul auriu de la Mihai Petre, care a fost impresionat de talentul său muzical.

Regulamentul emisiunii cu privire la Butonul Auriu

Butonul auriu poate fi apăsat o singură dată într-un sezon al emisiunii de fiecare jurat. Acesta trimite concurentul direct în semifinalele show-ului, fară să mai fie necesar să treacă de etapa de post preselecții.

În ediția din 2019 a emisiunii Românii au talent se vor acorda 4 Golden Buzz-uri, din care mai sunt de acordat două. Andra și Florin Călinescu încă n-au apelat în preselecții la butonul magic.

Lider de audiență de 9 ani

Show-ul de talente de la Pro TV este lider incontestabil de audiență de 9 ani. Fiecare ediție este urmărită în medie de peste 2.7 milioane de români, care situează Pro TV pe primul loc în audiențe

Show-ul este cea mai urmărită emisiune din istoria televiziunii din România. Formatul „Got Talent” este internațional și difuzat în zeci de țări unde a făcut istorie.

Jurații emisiunii sunt: Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Prezentatorii show-ului sunt Pavel Baroș și Smiley.