Elena Cârstea despre Eurovision 2019. «Domnişoara Peony cântă ca pantofii mei!».

Nici un Eurovision românesc, fără probleme! Ester Peony, câștigătoarea surpriză a selecţiei naţionale din acest an, a fost criticata de veterana Elena Cârstea.

Din Florida, Elena Cârstea a a spus: ”Cântă ca pantofii mei!” Și alte voci au contestat sistemul de vot al competiției.

Nu ne dezmințim atunci când vine vorba de Eurovision. Pe principiul anul și problema, și acum rezultatele selecţiei naţionale Eurovision au fost contestate cu vârf și îndesat. Stabilită de peste 10 ani în Florida, Elena Cârstea s-a arătat profund indignată de rezultatul competiției din acest an.

Elena Cârstea și-a încercat norocul în nenumărate rânduri la selecția națională pentru Eurovision, așa că și-a permis să taxeze prestația câștigătoarei Ester Peony, cu piesa „On a Sunday“.

”Mă bucur că nu sunt în România, ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsați-vă de muzică.

Domnișoara Peony cântă ca pantofii mei. Să fiți de râs și închei cu vorba mea celebră, să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de c…t”, a spus Elena Cârstea.

Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013

Laura Bretan cu ”Dear Father”, a lui Mihai Alexandru, s-a numărat printre favoritele acestui concurs și mulți o vedeau drept câștigătoare.

Rezultatul final a dat peste cap toate pronosticurile. Câștigătoarea Ester Peony, pe numele ei Alexandra Crețu, a locuit mulți ani în Canada, în Montreal, cu familia ei.

Ea s-a făcut remarcată în 2014 în mediul online, prin înregistrarea unor cover-uri. Un an mai târziu, Ester Peony a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta“ , care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România.

În aceeaşi perioadă, a început să concerteze atât solo, cât şi în cadrul unui turneu organizat prin ţară alături de Puya, Vescan, Doddy şi Anastasia, iar în 2018 a lansat primul EP, „Dig It„.

Mirela Vaida: ” Nu au mers liniile de votare, cel puțin în cazul meu!”

Mirela Vaida a ținut să lase un comentariu imediat după concurs. Vaida a reclamat că in cazul ei nu au mers liniile telefonice.

”Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru voturi! Știu că ați fost mulți! Din păcate nu au mers liniile de votare, cel puțin în cazul meu!

Dar nu asta contează acum! Ci faptul că v-am simțit aproape de mine, ca de fiecare dată!”, a scris Mirela Vaida.

Ea a revenit însă cu o postare mai împăciuitoare. ” S-a terminat și Finala Eurovision. Dincolo de problemele inerente oricărei competiții de genul ăsta în România ( probleme cu televotingul, lipsa de transparență, etc), anul ăsta Eurovision a avut un alt standard!

Mi-a plăcut mult! De la prestațiile artistice și show-ul conceput de fiecare artist, până la modul de filmare, totul începe să se apropie de ceea ce e prin alte țări!

Am simțit competiția și mi-a plăcut că a fost de calitate. Din punctul meu de vedere, oricare dintre Laura, Bella, Linda sau Ester meritau să cîștige.

Mi-au mai plăcut mult Olivier și Letiția! Toți au fost foarte buni! Iar eu mi-am făcut “damblaua” și am cântat însărcinată în luna a 8-a pe scena Eurovision, bucurându-mă de această experiență și creându-mi amintiri pe viață!”, a mai publicat Vaida.