E vineri, e de bine: Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodiile astazi

O să ne bucurăm de ajutor din partea unor oameni care ţin la noi, care vor să fim fericiţi şi niciun efort nu va fi prea mare pentru ei.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne putem deplasa cu uşurinţă şi o să spunem şi lucrurilor pe nume.

BERBEC

Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă scape de tensiuni, să puteţi deveni mai creativi. Se poate să prelungiţi un contract, să vă asiguraţi banii pentru o perioadă mai lungă de timp şi să alegeţi şi noi membri în echipă cu care veţi lucra.

TAUR

O să puneţi la cale o reuniune cu tot familionul, dacă nu în noaptea de Paşte, măcar în prima zi, să fie o petrecere în toată regula. Un proiect nou la serviciu şi o să vă daţi peste cap să vă achitaţi onorabil de obligaţiile profesionale ca să puteţi spera la o promovare şi să luaţi bani mai mulţi.

GEMENI

O să puteţi legaliza un act şi să căpătaţi statutul pe care-l meritaţi, să avansaţi pe scara ierarhică. O să cheltuiţi, ca de obicei, mai mulţi bani decât v-aţi propus, c-apar neprevăzute, cadouri de cumpărat pentru musafirii despre care aţi aflat abia acum că vor veni în zilele libere.

RAC

Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni care sunt foarte buni profesional şi o să faceţi treaba ca lumea împreună, or să se vadă în toamna rezultatele. Aţi putea regla o situaţie de afaceri, să vă puneţi de acord cu şefii, colaboratorii, să meargă totul şnur, să iasă un lucru de cea mai bună calitate.

LEU
Va caută cineva cu care puteţi desfăşura o activitate de pe urma căreia să luaţi bani şi să mai cunoaşteţi şi altă lume. O să fie ceva alergătura pentru finalizarea unui act ca să rezolvaţi treburi legate de casă, ori de afacerile care iau amploare, şi să faceţi un salt în carieră.

FECIOARĂ

Se poate să vi se aprobe împrumutul pe care l-aţi cerut unei bănci şi o să fie o lejeritate financiară. Se poate să primiţi nişte bani, o confirmare c-aţi fost angajaţi undeva şi că o să vă descurcaţi mult mai bine sub aspect financiar.

BALANŢA

E momentul să perfectaţi o situaţie, să luaţi semnături să faceţi progrese la slujbă, la şcoală şi-n viaţa personală. V-ar putea intra nişte bani pe care să-i daţi pe rate şi cu ce mai rămâne să luaţi ce trebuie pentru casa, cadouri pentru cei dragi, că vin sărbătorile pascale.

SCORPION

O să luaţi o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu referitoare la programul de sărbători şi să-i anunţaţi şi pe prieteni. Se pot lua decizii în biroul şefilor şi să vă treziţi cu nişte modificări ale programului de lucru, dar să vă adaptaţi, totuşi noului orar.

SĂGETĂTOR

Vă-ncearcă nişte emoţii că ştiţi c-o să vină cineva care vrea să fiţi împreună şi când o să vă priviţi în ochi o să ştiţi cât de serioasă e relaţia. O să strângeţi banii din mai multe surse, poate şi partenerul de cuplu aduce mai mulţi bani, din activităţi extraprofesionale şi o să fie un confort financiar.

CAPRICORN

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care are multe puncte comune cu voi şi o să vedeţi dacă puteţi forma un cuplu – pentru că dorinţa există. O să vă pregătiţi de plecare, mai pot fi nişte modificări, să amânaţi cu o zi, două, plecarea, ori poate sosirea, din nişte cauze pe care le veţi afla din mers.

VĂRSĂTOR

O să mai luaţi câteva ornamente pentru casa, faceţi pregătiri de zor, că vin musafirii în week-end şi o să vreţi să fiţi la înălţime. Se pot îndrepta nişte situaţii, să veniţi cu dovezi, argumente, cu acte-n regulă ca să puteţi avansa cu studiile, sau poate vreţi să faceţi nişte achiziţii, cu forme legale.

PESTI

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa fie trup si suflet alaturi de voi si sa construiti o relatie solida c-aveti nevoie de stabilitate. Se poate sa intrati intr-un grup de prieteni si sa desfasurati activitati care sa va faca sa descoperiti noi cai de comunicare cu anturajul.