E o zi cu ceasuri bune: Horoscopul zilei de marti pentru toate zodiile

Se anunta o zi buna, care nu trece fără să-ţi ofere un câştig cât de mic.

Horoscop Berbec.

Nu ai încredere în calităţile tale şi ţi se citeşte pe chip o perpetuă nemulţumire şi auto-critică pentru propria persoană.

Îţi găseşti numai defecte, scoţi la iveală doar punctele slabe şi vulnerabilitatea de care unii se pot folosi pentru a te da la o parte.

Laudă-te, ai cu ce, şi nu te mai auto-învinovăţi pentru toate problemele omenirii!

Horoscop Taur.

Demult nu te-ai mai simţit atât de bine, atât de fericit, dornic de distracţie. Poate iubirea e cea care te entuziasmează aşa sau îţi aduci aminte să fii copil şi laşi să iasă la iveală toată energia pe care o ţineai blocată din timiditate sau din cauza stresului.

Azi dai impresia că nu mai ţii cont de nimic, că ai lăsat deoparte orice reţineri, pentru că şansa de a te simţi bine nu apare la tot pasul. Rupe-te de propriile limite şi comportă-te ca şi cum tu ai fi centrul universului!

Horoscop Gemeni.

A venit vremea să te întorci un pic înapoi, la o etapă mai veche a unui proiect în desfăşurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci.

Acum ai o soluţie eficientă care merită aplicată şi totul va ajunge mai uşor la un nivel care să-ţi inspire încredere.

Cândva, nu ştiai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informaţii şi experienţă şi acum ştii ce se cere.

Fii pregătit deci să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de peşte în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l laşi să aştepte, pentru că rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

Horoscop Rac.

Şansa cea mai mare nu e unică, ci poate apărea din două direcţii în acelaşi timp. Posibil să fii atât de norocos încât să profiţi şi de una şi de alta la fel de bine.

Parcă trece un înger protector pe deasupra ta şi îţi oferă o a doua şansă cu privire la o situaţie care nu ţi-a ieşit prea bine data trecută sau îţi aşează pe tavă mai multe opţiuni la fel de profitabile, şi doar de alegerea ta depinde asupra căreia te opreşti.

Horoscop Leu.

E o zi profitabilă, care nu trece fără să-ţi ofere un câştig cât de mic. Fie că e vorba de afaceri care merg mai bine în aceste zile, fie că e o discuţie importantă ce va avea urmări concrete sau financiare în viaţa ta, termini ziua cu un sentiment de satisfacţie deplină.

Poate apare în calea ta exact persoana de care aveai nevoie pentru a pune în aplicare o idee genială pe care o tot ţineai în stand by pentru că încă nu ai găsit omul potrivit care s-o valorifice alături de tine. Acum îl găseşti!

Horoscop Fecioara.

Nu pune la suflet veştile neplăcute care ajung azi la urechile tale, ci încearcă să priveşti totul cu o atitudine rece, logică, în care pui accent doar pe ceea ce transmite raţiunea.

A trata o situaţie doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai bună soluţie pentru tine, despre care toată lumea ştie cât de lucid poţi rămâne chiar şi în cele mai sensibile momente.

Reuşeşti să priveşti totul obiectiv, matur, sobru, şi să iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Cine vrea să te asculte, face bine, chiar dacă nu e întru totul de acord cu concluzia ta strict raţională.

Horoscop Balanta.

Din cauza unor limite impuse de alţii mai puternici, nu ai voie să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Cam baţi pasul pe loc, dar, răbdător din fire, îţi spui că aşa e mersul firesc al lucrurilor şi încerci să i te adaptezi.

Există reguli, legi, restricţii, interdicţii, şi trebuie să te supui lor orbeşte, altfel tot ele vor lucra împotriva ta, sancţionându-te drastic.

Mai bine faci cum ţi se spune fără să comentezi, decât să te ridici împotriva unor aspecte pe care oricum nu le poţi controla sau schimba.

Horoscop Scorpion.

Ai mare grijă la promisiunile altora, pentru că eşti tentat să te bazezi pe ei şi, mai târziu, să descoperi că au fost vorbe în vânt!

Mai degrabă nu le iei în seamă sau aştepţi să se ţină de cuvânt şi abia după aceea să extragi concluzii, pentru că cineva se poate băga în treburile tale.

Nu te încrede în cei care spun ca pot face multe pentru tine, pentru că nu e nimic adevărat în aceste angajamente. Spune şi ei aşa, să se dea mari, dar când vei avea nevoie de ei cu adevărat, vor da bir cu fugiţii.

Horoscop Sagetator.

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te relaxezi şi tu cât de cât.

Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să îţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi.

Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.

Horoscop Capricorn.

Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă.

Practic, stabileşti ce trebuie făcut cu o sumă de bani pe care ai acumulat-o în timp mai îndelungat, o investiţie, o achiziţie majoră, ceva scump ce nu-ţi permiţi decât de câteva ori în viaţă.

Dacă eşti convins că vei face faţă acestor cheltuieli, nu mai sta pe gânduri, pentru că banii oricum trebuie să circule.

Dacă e ceva ce ţi-ai dorit enorm şi dacă tot ai banii necesari la îndemână, de ce nu acum?

Horoscop Varsator .

Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe tine.

Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine.

Horoscop Pesti.

Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să te bazezi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei.

E posibil ca cineva să-ţi ofere o sumă de bani pentru a te ajuta să achiţi vreo datorie din trecut, dar nu este exclus să intri în posesia unei sume care ţi se datorează de mai multă vreme şi tot întârzia să apară, deci se poate regla oarecum balanţa.

Nu prea ştii să-ţi administrezi banii, eşti tentat să-i cheltui pe tot felul de obiecte care te atrag la prima vedere, care îţi plac sau care îţi inspiră un anume sentiment, fără a te gândi şi la utilitatea acestuia sau la oportunitatea achiziţionării lui.