După ploaia înghețată, vremea se schimbă! Prognoza meteo

Ploaia înghețată a făcut destule ravagii, astfel că este momentul ca vremea să se schimbe! Gheața a băgat în sperieți pe toată lumea zilele acestea, mai ales că acest fenoment nu s-a mai văzut de multă vreme la noi în țară.

Din fericire pentru toată lumea, vremea se va încâlzi brusc!

În unele zone, temperaturile vor atinge chiar și 14 grade Celsius. În cursul zilei de luni, norii vor fi numeroși, dar în centrul țării și în nord-vestul teritoriului României va veni soarele.

Seara și nopatea vor urma să vină ploi slabe, iar în partea de vest și la munte se așteaptă lapovița.

Vremea se încălzește! Mult așteptata veste a venit în sfârșit! Temperaturile atingă, în unele zone, chiar și 14 grade Celsius. În Oltenia, Muntenia și Moldova va ficeață pe parcursul dimineții, iar mai apoi va picura sporadic.

În cursul zilei de marți ne așteaptă temperaturii frumoase și vreme caldă.

Norii se vor aduna în Banat, Oltenia și local în Muntenia și Transilvania. În zona de munte, vor fi ploi și lapoviță, dar la altitudini mari va ninge. În ziua de miercuricerul va fi înnorat.

Se pot strânge mari cantități de apă în zona Carpaților Meridionali. În concluzie, precipitații slabe vor fi în majoritatea zonelor teritoriului României, în special în sud.

Vremea în București

Pentru București se anunță nori joși pe dimineață, alături de ceață. Din fericire, se încălzește treptat, iar după orele prânzuli, termometrele vor indica în jur de 5 grade Celsius.

Temperaturile vor continua să crească marți, iar noaptea va ploua slab. Maxima zilei va fi în jur de 7 grade Celsius și în a doua parte a zilei se vor înregistra 3 grade Celsius.

Miercuri se fac văzuți câțiva stropi de ploaie, iar temperaturile sunt clar mai ridicate decât normalul perioadei din luna ianuarie. Maxima ajunge la 9 grade Celsius.

Joi cerul va fi desutl de noros, iar ploaia își va face apariția din când în când. Vântul va sufla insistent și maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius.