După nunta regală, Meghan a fost întrebată de un prieten: „Acum trebuie să mă înclin în fața ta?” Răspunsul ducesei e genial

Daniel Martin, make-up artist și un priten apropiat al lui Meghan Markle, a dezvăluit că nu știe cum să se comporte acum cu fosta actriță, devenită ducesă.

„Trebuie să mă înclin acum în fața ta? Nu vreau să fie nerespectuos, dar te știu de aproape 10 ani”, a întrebat-o acesta pe soția prințului Harry, potrivit tabloidului Daily Express. Însă, reacția ducesei a fost una genială. Daniel a povestit că ea a început să râdă și i-a rspuns direct: „Voi fi întotdeauna Meg!”.

Daniel, ambasador al celebrei casei Dior, a precizat că se aștepta la reacția bunei lui prietene, însă data viitoare când o va întâlni pe ea și pe prințul Harry va avea grijă să respecte protocolul. „Data viitoare când îi voi vedea, voi fi respectuos și îmi știu protocolul. Dar Meg va fi mereu Meg și așa va fi”, a mai spus.

Daniel Martin a machiat-o pe Meghan Markle în ziua nunții

Bărbatul a precizat că a lucrat cu Meghan de ani de zile și este foarte apropiat de fosta actriță. La începutul lunii mai, el a dezvăluit că a fost invitat la nunta regală, dar rolul lui de make-up artist a fost ținut secret în ziua cea mare.

Martin a dezvăluit că el este cel s-a ocupat de machiajul natural al lui Meghan din ziua nunții, iar proba pentru machiajul de mireasă au făcut-o prin telefon.

„Ne dăm foarte multe mesaje pentru că eu călătoresc tot timpul, iar diferența de fus orar dintre cele două țări ale noastre face ca vorbitul la telefon să fie o provocare. Așadar, practic am făcut proba de machiaj prin telefon. Dar pentru că știm foarte bine unul pentru celălalt, a fost foarte simplu”, a mai spus el.

Make-up artistul a dezvăluit că pentru a realiza machiajul atât de natural al lui Meghan a folosit foarte puține produse. „Meghan ar un ten incredibil.

Am început să-i pregătesc pielea cu un toner clarificator, cremă hidratantă pe bază de apă și un protector de protecție solară coreean.(…) Apoi am echilibrat și neutralizat orice decolorare, cu un corector și cu fond de ten „, a explicat Martin.