După nunta fiicei sale, mama lui Meghan Markle este  nefericită. E obligată să tacă

După cea mai așteptată nuntă a anului, unde și-a văzut fiica mireasă, Doria Ragland este mai nefericită ca niciodată. Motivul? Deși, probabil, își dorește să-și trâmbițeze bucuria peste tot, mama lui Meghan Markle e obligată să tacă…

Nunta regală s-a încheiat de aproape două săptămâni, iar Prințul Harry și Meghan Markle și-au început oficial viața în doi. Cu toate acestea, Doria Ragland, mama actriței, nu trăiește chiar cele mai frumoase momente ale vieții sale, iar faptul că de acum este înrudită cu Familia Regală britanică probabil că nu i se mai pare deloc o binecuvântare.

Conform publicației Radar Online, se pare că mama miresei este nefericită, după ce a fost obligată să semneze un document prin care i se cerea să păstreze confidențialitatea asupra tuturor lucrurilor care au legătură cu noua viață cu Meghan.

„Doria nu poate mânca, vorbi sau deschide gura pentru a pomeni numele lui Meghan înainte de a anunța Familia Regală”, afirmă o sursă anonimă pentru publicația Radar Online. „I-au impus tăcerea și au făcut-o să semneze o înțelegere de nedivulgare”.

Din păcate, acest aranjament nu-i va permite doriei să vorbească nici măcar cu cele mai apropiate prietene ale sale despre nunta regală, iar acest lucru poate fi extrem de tulburător pentru orice mamă de mireasă…

„Prietenele ei au întrebat-o cum a fost nunta, cum a fost mâncarea, au vrut să știe dacă Meghan e fericită, și tot ce a putut să facă Doria a fost să ridice din umeri”, a explicat sursa. „Nu a spus un cuvânt. Este atât de trist. Biata femeie arată și se simte îngrozitor.”

Din nefericire pentru ea, Doria a trecut prin multe în ultima vreme, începând cu atacurile virulente pe care frații vitregi ai lui Meghan le-au instrumentat în presă împotriva ei și terminând cu rușinea pe care a produs-o fostul ei soț, Thomas Markle, cerând bani de la paparazzi cu puțin timp înainte de nuntă, rușine “spălată” oarecum de infarctul care l-a împiedicat să participe la eveniment.

Iar totul a culminat cu interdicția de a vorbi despre fiica ei fără acordul Familiei Regale britanice… Acum însă, Doriei îi e clar că, în spatele poveștii strălucitoare cu prinți și prințese, se ascunde și multă nefericire.