Dupa 13 ani truditi peste hotare a revenit in tara. Toti banii stransi i-a investit intr-o afacere pentru care nimeni nu-i dadea vreo sansa, insa norocul i-a suras

Aceasta femeie a muncit timp de 13 ani peste hotare, iar cu banii pe care a reusit sa-i stranga a revenit in tara. Toata averea ei, 8000 de euro pe care a reusit sa-i puna deoparte in acesti ani, a investit-o intr-o afacere pentru care nimeni nu-i dadea vreo sansa. Culmea, acum castiga bani frumosi din aceasta activitate.

In randurile de mai jos va prezentam povestea unei femei, pe nume Frusinica Ionescu, care este originara din Borduselu, judetul Ialomita. Aceasta femeie, plina de curaj si ambitie, a muncit din greu timp de 13 ani in Spania.

Cand dorul de casa nu a mai putut fi potolit, Frusinica s-a intors in tara, dupa toti acesti ani in care a cules rosii. A venit cu ceea ce reusise sa puna deoparte, 8.000 de euro pe care i-a strans pentru o viata mai buna in Romania.

Povestea ei de succes incepe atunci cand femeia decide sa investeasca acesti bani, ca sa nu-i cheltuie pe nimicuri si sa ramana in aceeasi situatie in care era atunci cand a parasit meleagurile natale.

Astyfel, Frusinica Ionescu si-a deschis propria afacere, si anume cultivarea de lavanda, a ciulinului de Baragan si a galbenelelor.

La inceput, nimeni nu credea in succesul acestei mici afaceri, insa Frusinica a mers pana la capat si si-a indeplinit marele vis, unul care acum a devenit realitate si chiar ii aduce bani frumosi!

Cultivatorii din regiune i-au spus ca este imposibil sa faci bani din niste plante. Acum, femeia este cunoscuta pentru cultivarea acestor plante si are zeci de parteneriate, iar florile de pe terenul sau ajung exact in farmaciile naturiste din toata tara!