Dovada că Iulia Vântur și Salman Khan locuiesc împreună

Iulia Vântur și Salman Khan au evitat până acum să confirme faptul că formează un cuplu de câțiva ani, însă în urma unui eveniment nefericit din viața lor, cei doi s-au dat de gol că locuiesc împreună.

Starul de la Bollywood a anunțat săptămâna trecută că iubita lui cățelusă căreia îi spunea „My Love”( n.r.-Iubirea mea) a murit. Starul a publicat pe rețelele de socializare două imagini realizată în sufrageria locuinței lui, alături de mesajul „Cea mai frumoasă iubire a mea a plecat astăzi. Dumnezeu să îi binecuvânteze sufletul”.

Iulia Vântur și Salman Khan, fotografiați în aceeași casă

După doar câteva minute, și Iulia Vântur a postat mai multe fotografii cu îndrăgita cățelușă a actorului, pe care se pare că și ea o iubea foarte mult și petrecerea foarte mult timp cu ea.

„Ne-ai învățat ce este dragostea, Iubirea mea. Odihnește-te în pace, iubirea mea. Vei trăi mereu în inima mea #iubire”, a scris Iulia.

Însă, ceea ce a atras imediat atenția faniilor a fost faptul că în imagini și Iulia și Salman au în spate același fundal și pare că stau amândoi pe aceeași canapea, ceea ce demonstrează că cei doi locuiesc împreună, aceasta fiind cea mai clară dovadă că ei formează un cuplu.

Mai mult, Iulia vorbește la plural în mesaj, referindu-se pesemne la ea și Salman Khan, iar pe contul ei de Facebook sunt și fotografii de anul trecut în care apare în aceeași casă ca cea din pozele cu cățelușa.

Iulia Vântur și Salman Khan nu au vorbit niciodată public despre relația lor.

Deși formează un uplu de mai mulți ani, cei doi nu au confirmat relația, dar nici nu au infirmat-o, iar în emisiuni fosta vedetă Pro TV a evitat cât de mult a putut să vorbească despre celebrul actor.