Din ce flori e bine sa-ti faci buchetul de mireasa, in functie de zodie

Alegerea florilor din buchetul de nunta poate reprezenta o provocare pentru viitoarele mirese, insa semnul zodiacal le poate ajuta sa faca alegerea cea mai potrivita.

Iata din ce flori ar trebui sa fie alcatuit buchetul tau de mireasa, in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut!

Berbec

Berbecul este un semn zodiacal caracterizat de actiune, initiativa si incredere. Florile de magnolie sunt ideale pentru buchetul de mireasa al femeii nascute in zodia Berbec, acestea atragand atentia prin simplitatea si delicatetea lor specifica.

Taur

Semn de pamant, Taurul se simta in largul lui in natura. Asadar, buchetele de flori care includ frunze, poate chiar si fructe sau ramurele, sunt ideale pentru miresele din zodia Taur.

Gemeni

Narcisele sunt perfecte pentru mireasa din zodia Gemeni, acestea simbolizand vitalitatea si reinventarea. In cultura chineza, narcisele sunt considerate un simbol al norocului, asa ca vei incepe casnicia cu dreptul.

Rac

Emotiva si sensibila, femeia Rac este vesnic preocupata de bunastarea celor din jur. Florile de hibiscus sunt delicate precum mireasa Rac, asa ca acestea nu ar trebui sa lipseasca din buchetul ei.

Leu

Mireasa Leu vrea cu orice pret sa fie o mireasa memorabila. Ea nu se va sfii sa atraga atentia, de aceea florile cele mai potrivite pentru aceasta sunt calele – acestea au un aspect nobil si totodata impunator, pe gustul Leului.

Fecioara

Mireasa din zodia Fecioara ar trebui sa aleaga un buchet la fel de delicat si elegant ca personalitatea sa. Bujorii sunt ideali pentru aceasta, de aceea un buchet facut in totalitate din bujori roz sau albi nu va da gres.

Balanta

Fermecatoare, insa totodata cu gusturi regale, Balanta ar trebui sa aleaga un buchet de mireasa alcatuit din maci. Pe cat de neobisnuita, pe atat de impresionanta va fi alegerea facuta.

Scorpion

Scorpionul prefera lucrurile intense, memorabile. De aceea un buchet de mireasa din cale mov este ideal pentru mireasa Scorpion, care nu vrea sa se piarda in multime. Cala mov este asociata cu loialitatea, adevarul si puritatea – virtutile preferate ale acestei zodii.

Sagetator

Un buchet de mireasa din galbenele sau floarea soarelui se va potrivi de minune miresei din zodia Sagetator. Aceasta este creativa si totodata iubeste tonurile calde de galben si portocaliu, de aceea nu va da gres cu o asemenea alegere.

Capricorn

Lalelele sunt perfecte pentru buchetul de mireasa al femeii din zodia Capricorn. Aceste flori simbolizeaza dragostea vesnica, ceea ce inseamna ca sunt de bun augur intr-o asemenea zi importanta.

Varsator

Varsatorul are nevoie de calm si de echilibru in ziua nuntii. Mireasa din aceasta zodie va fi calmata de tonurile de mov ale irisului, de aceea ar trebui sa se orienteze catre aceste flori atunci cand alege buchetul de miresa.

Pesti

In ciuda aparentelor, femeia din zodia Pesti este sensibila si emotiva. Trandafirii de gradina sunt ideali pentru aceasta, mai ales in ziua nuntii. Nuantele de roz si de alb sunt in mod deosebit potrivite pentru aceasta ocazie. Cu un asemenea buchet simplu si de efect, mireasa din zodia Pesti isi va completa perfect tinuta.