De ce Harry a stat departe de Kate şi William la slujba de Paşte? A venit separat şi i-a ignorat

Odinioară formau un trio formidabil, inseparabil la evenimentele oficiale ale monarhiei britanice. De când are propria administraţie, alături de Meghan, Harry s-a înstrăinat cât se poate de tare de fratele şi cumnata sa. Iar asta s-a văzut la slujba de Paşte, de duminică.

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, familia regală britanică a participat la slujba religioasă, care a avut loc la Capela St. George.

Rând pe rând, membri familiei regale s-au prezentat la Windsor, fotografii prezenţi având ocazia de a-i surprinde chiar înainte de a-şi face apariţia suverana Marii Britanii, în faţa capelei.

Astfel, Kate, William, dar şi Prinţesa Anne, Prinţul Edward şi Prinţul Andrew au fost văzuţi dis de dimineaţă în faţa capelei.

Articolul continuă după reclame

Şi Prinţul Harry şi-a făcut apariţia, însă nu odată cu Kate şi Wiliam, ci înaintea lor cu doar câteva secunde, alături de verişorul lui, Peter Phillips. Şi deşi Kate şi William erau la doar câţiva metri în spate, Harry a făcut tot posibilul să-i ignore.

Un video în care membri familiei regale se aşază în rând pentru a o întâmpina pe suverana Marii Britanii ni-l arată pe Harry ferindu-se să interacţioneze cu cei doi.

Fix aşa au procedat şi Kate şi William, care i-au salutat pe toţi ceilalţi mai puţin pe Harry. În cele din urmă, cu doar câteva momente înainte să sosească regina, Harry este văzut adresându-i câteva vorbe lui Kate, aceasta confirmându-i spusele.

Mda, nu pare să fie într-un moment bun al relaţiei lor… Poate bebeluşul Sussex va spulbera această negură dintre cei doi fraţi!