Daca simti aceste lucruri inseamna ca tu ai o aura puternica

Energia oricarei persoane poate fi programata pentru succes. Analizand bioenergia ta mai atent, vei determina in ce directie ar trebui sa lucrezi cu tine insuti sau daca nu ar trebui sa lucrezi la energia ta deloc.

Poate ca ai o aparare puternica si nici macar nu erai constient de asta. Este timpul sa afli!

Exista doar 7 semne de baza ale unei personalitati puternice din punct de vedere energetic. Daca nu te recunosti in aceasta descriere, dar, in acelasi timp, iti aminteste de un coleg sau de o personalitate de la televizor, fii ghidat de astfel de oameni.

Din ei iti poti reincarca energia pozitiva pe care o primesti printr-un canal de comunicare din Univers.

Sansele tale de a obtine succes in oricare dintre zonele vietii vor fi usor mai mari daca oameni puternici apar in si influenteaza mediul tau.

Primul semn apare atunci cand aura este clara si puternica: persoana se imbolnaveste rar. Cand aura este insuficienta, persoana devine suprasolicitata, are dureri de cap frecvente, apar afectiuni cronice, sufera usor de frig. Uneori apar semne de boli mai grave.

Cel de-al doilea semn al unui camp bioenergetic puternic este faptul ca ofera purtatorului sau un succes incredibil in toate aspectele. Altfel spus, persoanele cu o energie puternica au intotdeauna mai multe sanse de a obtine succes fara eforturi vizibile in aceasta directie.

Cel de-al treilea semn al unei aure puternice este la nivelul simturilor, daca o persoana radiaza optimism.

Articolul continuă după reclame

Cand stai langa o astfel de persoana, doresti sa actionezi, doresti sa cuceresti lumea si vei vedea totul intr-o lumina placuta. Daca aceasta persoana este de sex opus, atunci este foarte usor sa te indragostesti de ea.

Cel de-al patrulea semn este legat de persoanele cu niveluri ridicate de energie: nu au probleme in a le mentine. Acest lucru nu inseamna ca astfel de oameni nu au deloc probleme, doar ca nu le provoaca la fel de mult disconfort.

Cel de-al cincilea semn: daca o persoana are un nivel ridicat de energie, atunci este cel mai probabil un bun lider. A fi un conducator potrivit pentru altii si un nivel scazut de bioenergie sunt doua lucruri complet incompatibile.

Cel de-al saselea semn este un corp puternic, deci o aura puternica. Atunci cand o persoana este puternica mental, ea este puternica si fizic. Ea este rezistenta, oboseste incet si este intotdeauna gata sa cucereasca noi inaltimi.

Celui de-al saptelea semn este atitudinea si mintea deschisa. Acesti oameni nu se tem sa experimenteze, sa extinda cadrul, sa priveasca dincolo de orizont. Energia puternica iti permite sa nu iti fie frica de schimbare si de absolut orice. Acest lucru dovedeste din nou ca viata este dinamica. Viata este schimbare, in permanenta transformare.

Este imposibil sa ai doar doua semne si nu tot pachetul. Pur si simplu, ele se dezvolta diferit.

Exista mici deviatii sau anomalii, dar, in general, fiecare dintre puncte creste odata cu cresterea bioenergiei.

Trebuie doar sa lucrezi la energia ta si la viziunile asupra lumii – atunci totul se va intoarce pe fagasul cel bun.