Cum va arăta nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda, Vedeta a decis să cheme puțin invitați, în jur de 20

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au botezat-o recent pe micuța lor, Victoria, iar abia acum se pot gândi și la ei înșiși. Cei doi sunt deja căsătoriți civil, însă mereu și-au dorit să oficieze această ceremonie și din punct de vedere religios.

Cum inițial doreau o petrecere fastuoasă, până la umă au decis că nu cantitatea, ci calitatea primează.

Astfel, în ceea ce privește atât ceremonia în sine, cât și oaspeții care se vor bucura alături de ei, în unul dintre cele mai fericite momente ale vieții, Gabi și partenerul ei au optat pentru un cadru mai… restrâns.

Invitată la Interviurile Viva, prezentatoarea TV a dat câteva detalii despre modul în care se va desfășura nunta, deși a mărturisit faptul că încă nu a pus la punct toate aspectele organizatorice.

Moderatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” nu a fost foarte generoasă cu informațiile, dorind ca ceremonia să fie cât mai ascunsă de ochii curioșilor.

Totuși, Gabi s-a lăudat cu rochia pe care o va purta la biserică, entuziasmată ca orice viitoare mireasă. În ceea ce privește ceremonia, vedeta a decis să cheme puțin invitați, în jur de 20, pentru a nu atrage foarte mult atenția asupra evenimentului.

„O să vorbesc despre asta, deși nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem o nuntă doar pentru noi. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem niște poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane.

O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu știm data. Cred că o să fie în octombrie”, a susținut Gabriela Cristea.