Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Gemeni. Afla ce se intampla cu zodia ta

Acest eveniment astrologic din 3 Iunie 2019 își face resimțite efectele nu doar în ziua formării aspectului, ci și câteva zile după.

BERBEC

Luna Nouă în Gemeni influențează, în cazul vostru, sectorul beneficiilor materiale obținute cu ajutorul altora. O notă de teamă s-ar putea instala în cazul unora dintre voi, care vor avea impresia că sunt păcăliți, că ceva în neregulă se petrece în culise’ și că situația le scapă de sub control.

TAUR

Luna Nouaă în Gemeni afectează relațiile parteneriale, care nu vor evolua tocmai confortabil. Acest aspect al Lunii introduce note de suspiciune, de enervare, de nemulțumire sau de ostilitate, mai ales dacă în joc va intra un interes material sau o competiție.

GEMENI

Pe voi, Luna Nouaă vă influențează mai cu seamă în sectorul profesional. În această perioadă, vi se dezvăluie acele mecanisme sociale și semnificații umane care au generat o neregulă la locul de muncă, dându-vă, astfel, posibilitatea să acționați în cunoștință de cauză, în vederea susținerii unei revendicări sau a rezolvării unei dispute profesionale.

RAC

Acest aspect al Lunii vă suprasolicită sectorul emoțional, vă răscolește amintirile, dorinţele, visele, neîmplinirile, constatările dureroase, despărţirile prezente sau din trecut ce au lăsat urme adânci în sufletul vostru.

LEU

În perioada următoare, chestiunile de familie (relațiile, comunicarea, interesele divergente, susținerea reciprocă, datoria morală) vor căpăta accente stringente, de apăsare, de copleșire, de constrângere sau de exagerare și de forțare a mâinii’.

FECIOARĂ

În cazul vostru, sectorul comunicării este puternic influențat de Luna Nouă în Gemeni. Comunicarea cu frații, vecinii, persoanele cunoscute ocazional poate fi marcată de vibrațiile negative intense ale contextului astral.

BALANȚĂ

Luna Noua in Gemeni poate avea un impact negativ asupra sectorului salarial. Pot apărea disfuncții în plata salariilor, dar și în intrarea în posesie a unor beneficii materiale obținute cu ajutorul altor persoane și instituții.

SCORPION

Luna Nouă în Gemeni din 3 iunie marchează începutul unei perioade în care reacțiile voastre afective vor fi foarte intense. Această perioadă va pune accent pe chestiunile esențiale de viață, pe motivațiile psihologice. Este un moment bun pentru reconfigurarea universului interior, reașezarea emoțiilor și trăirilor.

SĂGETĂTOR

În perioada care urmează Lunii Noi în Gemeni, sectorul sănătății va fi destul de serios afectat. Vă veți confrunta cu destui factori de destabilizare organică, cărora nu le veți găsi o explicație logică. Este o perioadă marcată de abuzuri și exagerări care s-ar putea exercita la locul de muncă.

CAPRICORN

Contextul astral influențează sectorul relațiilor cu prietenii, care ar putea fi marcat de supărări, dezamăgiri sau enervări. Ați putea lua decizii drastice cu privire la o persoană sau la un grup de cunoscuți cu care nu vă mai înțelegeți și în fața cărora nici nu aveți de când să cedați.

VĂRSĂTOR

În perioadă care urmează Lunii Noi în Gemeni, aveți grijă la imaginea publică și la statutul profesional.

Nu ignorați și nu minimalizați problemele, fie ele rostite și în glumă, pentru că acestea vor lăsa să se întrevadă adevăratele intenții ale rivalilor sau ale competitorilor voștri. Pe unii îi cunoașteți de multă vreme, pe alții îi descoperiți acum.

PEȘTI

Pentru voi, Luna Nouă în Gemeni din 3 iunie marchează începutul unei perioade extrem de importante. Deveniți foarte intuitivi, aveți viziuni profunde, manifestați interes pentru viața spirituală, contextul astral sprijinindu-vă în proiectele majore de viață.