Cum să-ți alegi amuletele de protecție. Iată din ce metale trebuie făcute

Amuletele de protecție ne protejează nu doar împotriva spiritelor rele, a deochiului sau a geloziei.

Ele au o putere binefăcătoare, care sporește armonia și energia interioară. Dar este foarte important și materialul din care sunt făcute, nu doar simbolul acestora.

Poartă amulete din argint pentru puterea ta interioară

Se spune că luciul stins al argintului calmează, echilibrează și purifică. De altfel, numeroase teste medicale au demonstrat că argintul poate ucide bacterii și microbi, drept pentru care ionii de argint sunt azi folosiți în aparatele de purificare a apei și aerului.

Din cele mai vechi timpuri, se știa că argintul este cel mai bun protector al sufletului și că el poate ține departe blestemele, magia neagră, farmecele și deochiul. Marea lui capacitate este aceea de a respinge influențele negative și de a le întoarce la sursa care le-a trimis.

Amuletele de protecție din argint pot avea forma unei chei, a unei inimi sau a unei cruci, fie ea creștină sau egipteană.

Aurul, folosit pentru amuletele care amplifică energia benefică

Din vremuri vechi, aurul a fost folosit în ritualurile magice, deoarece puterea lui amplifica energiile benefice din interiorul trupului, cât și pe cele din exterior, din lumea înconjurătoare. De aceea, pentru protecție, aurul era transformat în amulete, fie ele inele descântate, cruci sfințite sau inimi încărcate cu puterea iubirii.

Dar aurul este un metal care atrage atenția și invidia și care se încarcă ușor cu gândurile negative ale celui care îl poartă, precum și ale celor din jurul lui.

De aceea, nu este recomandat să porți mai multe amulete din aur, ci doar una singură, cea care are o semnificație deosebită pentru tine și care știi că te-a apărat în momentele importante.

Amuletele de protecție din oțel, pentru curaj și determinare

Azi sunt la modă bijuteriile simple din oțel, un metal considerat la fel de nobil precum aurul, chiar dacă nu are valoarea acestuia de piață.

Amuletele din oțel, precum lacătele, trifoiul cu patru foi, cheile sau crucile vorbesc despre puterea masculină, despre curaj, demnitate, hotărâre și succes.

Ele sunt purtate pentru influența lor benefică asupra spiritului. Oțelul dă curaj, îndepărtează demonii fricii și protejează împotriva spiritelor rele.

Amuletele de protecție din oțel sunt benefice în special la începutul unor perioade critice din viață sau în momentul în care demarezi un proiect dificil. Ele dau putere interioară și ajută posesorul să atragă succesul, dacă are încredere în puterea lor.