Cum sa te mentii frumoasa la peste 40 de ani. 9 sfaturi fantastice de ingrijire care te vor ajuta

Se spune ca femeile de peste 40 de ani sunt cele mai frumoase.In acest timpĀ  personalitatea femeii s-a dezvoltat deja, stie ce vrea de la viata. Frumusetea depinde si de starea corpului. Trebuie sa iti hranesti corpul in interior si in exterior pentru a ramane mereu tanara. Nu trebuie sa cheltuiti sume uriase pe produse din comert, atunci cand aveti aceste metode de casa. Aplicati-le in mod regulat pentru a ramane tanara si frumoasa.

Sfaturi pentru femei de peste 40 de ani:

1.In fiecare dimineata, pe stomacul gol, bea 1 lingurita de ulei de in. Dupa inghitire, bea un pahar cu apa si mancati micul dejun mai tarziu.

Care este efectul:
Aceasta metoda curata corpul. In plus, pielea ta va fi mai frumoasa si mai proaspata. De asemenea, ajuta la scapatul de kilogramele in plus. Intareste unghiile si parul.
Nu mancati seminte de in daca aveti pietre la rinichi!

2.Mananca salata de sfecla cruda sau gatita la micul dejun sau la cina.

Care este efectul:
Sfecla este un mare purificator de sange. Sangele pur este important pentru mentinerea sanatatii bune. Aceasta metoda are, de asemenea, un efect bun asupra corpului si a pielii dvs.

3.Inainte de a merge la culcare, aplica glicerina si vitamina E pe fata. Se amesteca 30 g de glicerina cu o capsula de vitamina E. Inainte de a aplica pe piele, curata-ti pielea si maseazati-o cu o perie moale, pana cand devine putin rosie. Pana cand glicerina va fi absorbita, pielea ta va fi putin lipicioasa.

Care este efectul:
Dimineata vei fi uimita de cat de frumoasa este pielea dvs. Ridurile se vor estompa, iar pielea dvs. va avea o culoare uniforma. De asemenea, reduce ridurile de sub ochi.

4.Mancati 50 g de nuci in fiecare zi. Acestea avand un efect bun asupra corpului.

Care este efectul:
Parul si unghiile dvs. vor fi recunoscatoare pentru asta, dupa doar 2 saptamani!

5. La fiecare trei zile, aplicati ulei de ricin cu pudra de mustar pe par. Amestecati o cantitate de pudra de mustar in functie de lungimea parului cu ulei de ricin si aplicati pe parul umed. Se lasa sa stea 20 minute, apoi se spala.

Care este efectul:
Peste o luna, parul tau va fi mult mai frumos si mai sanatos.

6.Pune-ti deoparte o soseta de bumbac pentru noapte. Dupa ce ati facut dus, amestecati putin ulei de menta cu putin unt si aplicati-l pe talpi, puneti-va sosetele si culcati-va.

Care este efectul:
Picioarele dvs. vor fi de invidiat! Dupa doar o luna, calcaiele vor fi mai frumoase si mai moi.

7.Spalati bine o perie de rimel si inmuiati-o in ulei de germeni de grau, aplicati pe genele dvs. inainte de a merge la culcare.

Care este efectul:
In doar o luna, veti avea gene mai sanatoase, mai bogate si mai lungi.

8.Cea mai buna metoda de a-ti ingriji pielea este sa amesteci un pahar de sare de mare cu un pahar de smantana si, inainte de a merge la culcare, sa pui o manusa de baie si apoi sa stergi corpul cu ea. Spalati-va pielea cu apa calduta. Aplicati in fiecare seara.

Care este efectul:
Sarea freaca celulele epiteliale moarte si le dezinfecteaza. Daca aveti cosuri, acestea vor disparea.

9.Clateste-ti parul cu 5 picaturi de ulei de menta la un litru de apa. Clatiti parul cu acest amestec dupa fiecare spalare a parului.

Care este efectul:
Veti simti efectul dupa prima utilizare. Parul dvs. va fi mai proaspat si mai frumos. Matreata si parul gras vor disparea.