Cum sa iubesti Berbecul? 9 sfaturi pentru a-i cuceri inima

Sa iubesti Berbecul nu este pentru cei slabi de inima. Sunt plini de spontaneitate si vei obtine o mare placere din cat de directi sunt ei.

Ca iubesc aici, chiar acum, acesta este cel mai fascinant semn al zodiacului. Si daca ii poti pastra interesul, te va iubi cu disperare, iubeste ceea ce are!

Acestea sunt cele 10 calitati ale Berbecului pe care trebuie sa le iei in considerare daca decizi sa-l contactezi.

1. Este simplu si drept

Berbecul cere incredere, respect, loialitate si onestitate. Cei care indraznesc sa-l iubeasca pe Berbec ar trebui sa aiba propriul lor terapeut.

El nu va varsa o lacrima pentru fostul partener – ei raman de multe ori prieteni. Trebuie doar sa fie inteles. Daca sunt in termeni prietenosi, atunci este doar asta, si daca te decizi brusc sa fii gelos, Berbecul va exploda!

2. Isi doreste succes in viata si in dragoste

Berbecul este un lider indraznet si puternic si rareori creeaza o echipa. Berbecul poate fi chiar agresiv in atingerea scopurilor sale. Daca esti o persoana apropiata pentru el, el te va ajuta, te va calauzi, dar numai atata timp cat ii permiti sa conduca. Daca devii egal cu el si iti vei impune ideile, asteapta-te la indignare.

3. Este capabil sa conduca tot zodiacul

Supravietuieste in cele mai dificile circumstante, se indreapta cu incapatanare spre tinta si in timp ce cauta poate fi deseori temperamental. Se poate opri? Da. Daca directia este gresita si Berbecul intelege acest lucru, el va pune capat. Dar numai pentru a ajunge la acelasi scop intr-un mod diferit.

4. Nu poate pierde

Berbecul este pasional, iubeste sportul, participa la concursuri. Dar el nu stie cum sa piarda. Acesta este aspectul negativ al Berbecului. Pana la declaratia de razboi. Dar partea buna este ca este rapid si nu va fi suparat mult timp. Iarta si uita insultele cu usurinta.

5. Este social

Berbecul iubeste recunoasterea societatii, sa o viziteze, sa straluceasca si sa faca o impresie. Oamenii din jurul lui ar trebui sa-i fie alaturi prin orice mijloace. In plus, este capabil sa uneasca oamenii.

6. Nu ii plac oamenii dificili

El nu poate tolera societatea plictisitoare si fuge de aceste tipuri oriunde ar fi. Daca te astepti sa te compatimeasca – doar o data, si apoi te va ocoli si pe a zecea cale. Daca iti imputa vina, atunci are si mai putina toleranta. Berbecul crede in mod corect in puterea ta de a schimba totul.

7. Ii place recunoasterea

Majoritatea Berbecilor vrea sa fie centrul atentiei intr-o relatie. Daca simt ca cererile lor sunt ignorate, asteapta-te la o demonstratie. Daca pasiunea a disparut, carisma a disparut, atunci Berbecul nu va ramane. El nu se va angaja in auto-inselaciune.

8. Berbecului ii place sa glumeasca

Pregateste-te sa razi la glume bune, dar nimeni nu te va salva de sarcasm. Berbecul este inteligent si dinamic. Cel de-al doilea lucru pe care il iubeste dupa asternut este rasul. Daca glumele sunt straine pentru tine, Berbecul nu este pentru tine.

9. Este un aventurier

Are nevoie de un partener care este gata oricand sa se muleze si sa se comporte ca el insusi.

Are o cantitate imensa de energie si are nevoie de miscare constanta si de schimbare, pentru a nu ramane blocat intr-un spatiu, deci daca ai nevoie de pace, nici macar nu te apropia de Berbec, deoarece acest tip de om se odihneste numai atunci cand se schimba in celalalt.