Cum s-au descurcat? Charlotte, vedeta momentului, în timp ce fratele său, George, se ascunde după tatăl său

Nunta lui Meghan și-a Prințului Harry a fost mult așteptată și prin prisma celor doi copii ai Ducilor de Cambridge, care au primit îndatoriri în ziua ce mare și care promiteau să fie, pentru câteva secunde, în centrul atenției.

Ei bine, chiar așa s-a întâmplat, Charlotte și George au fost aclamați și urmăriți cu interes de toți simpatizanții regali.

În calitate de domnișoară de onoare, Charlotte (3 ani) a fost o prezență activă la nunta unchiului său.

Îmbrăcată într-o rochiță albă, cu pliuri, semnată de Clare Waight (designerul care a creat și rochia de mireasă a lui Meghan), Charlotte a fost pur și simplu adorabilă la nunta regală.

Ea a purtat, asemenea celorlalte domnișoare de onoare, un buchet cu flori și o coroniță asortată. Însă, spre deosebire de celelalte fetițe, Prințesa de Cambridge și-a făcut timp să le facă cu mâna simpatizanților regali, dând dovadă de o dezinvoltură ieșită din comun.

La polul opus a fost fratele său mai mare, George, despre care știm că nu e fan al ieșirilor și interacțiunilor publice. Acesta a fost timid și s-a ascuns după tatăl său, Ducele de Cambridge, ori de câte ori a avut ocazia.

La sosire, însă, l-am văzut de mână cu un alt paj, din partea miresei. El a purtat cu această ocazie o replică a ținutei tatălui său, imitând o uniformă militară.

Ceilalți paji au fost: finul lui Harry, Jasper Dyer, și gemenii prietenei lui Meghan, Brian și John Mulroney.

One thought on “Cum s-au descurcat? Charlotte, vedeta momentului, în timp ce fratele său, George, se ascunde după tatăl său”

Comments are closed.