Cum poti detecta energiile negative din casa. In primul rand ai nevoie de un pahar cu apa

Exista momente cand simtim ca linistea caminului nostru este tulburata de ceva inexplicabil, de parca ar exista o prezenta misterioasa care nu ne da pace. Ei bine, atunci cand simtiti ca in casa dumneavoastra exista energii negative, puteti apela la cateva tehnici pentru a le depista. Si aceasta deoarece curatarea energetica periodica poate mentine armonia in casa dumneavoastra!

Ce reprezinta energia casei

Caminul este spatiul in care exista unitatea familiei, asa ca in felul acesta energiile tuturor membrilor se unesc. Emotiile, sentimentele si gandurile nu doar emana energii, ci le si atrag. Energiile negative apar in casa noastra din mai multe motive.

Membrii familiei sunt actorii principali, chiar daca si prietenii sau vecinii influenteaza. Chiar si mediul in sine ne poate afecta.

Puteti detecta energiile negative prin mai multe metode. Banii incep sa scada, norocul nu mai este de partea dumneavoastra iar relatiile intre membri sunt tensionate.

Pe langa aceasta lipsa de armonie intre membrii, chiar si animalele incep sa se comporte ciudat. Veti observa cum devin mai anxiosi sau incep sa planga din senin, iar plantele vor incepe sa se usuce.

Cum detectam energiile negative cu ajutorul unui pahar cu apa

Daca pur si simplu nu gasiti punctul care declanseaza problemele, atunci aflati prin vibratii. Pentru aceasta luati un pahar din sticla transparenta si fara modele. Trebuie sa tineti minte ca nu il veti mai putea folosi. Daca puteti, achizitionati o vesela speciala pentru asta.

Puneti in pahar 1/3 sare de mare, 1/3 otet alb, iar restul completati cu apa. Puneti apoi paharul in camera in care credeti ca exista cea mai mare incarcatura de energie negativa. Poate fi spatiul in care primiti vizite.

Asezati-l intr-un loc ascuns si lasati-l sa stea timp de 24 de ore. Este important ca acest pahar sa nu fie atins in toata aceasta perioada.

A doua zi trebuie sa verificati paharul. Daca paharul este neschimbat, atunci nu exista energii negative. Puneti alt pahar, in alta camera, si repetati procedura.

Daca observati ca apar bulede aer in pahar sau continutul are nuante ciudate, atunci trebuie sa curatati energia. Aruncati continutul in toaleta si trageti apa. Repetati pentru fiecare camera din casa.