Cum arata Tamara Buciuceanu Botez la cei 89 de ani

A facut istorie in „Liceeni” si toata lumea si-o aminteste drept profesoara „Isoscel”, dar acum a imbatranit foarte mult.

Cum arata Tamara Buciuceanu Botez la 89 de ani! A mai imbatranit, dar tot energica este.

Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez a fost sărbătorită la aniversarea celor peste 65 de ani de la debutul pe scena românească, în cadrul Galei Teatrului Metropolis.

„Doamna comediei româneşti”, aşa cum a fost prezentată de directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu, a spus că se bucură că nu a fost uitată.

„Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. (…) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag.

Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă”, a spus Tamara Buciuceanu-Botez când a urcat pe scena Teatrului Metropolis.

„Mi-am făcut ucenicia despre ale teatrului la Teatrul Naţional din Iaşi. Am avut şi în Iaşi, şi la Bucureşti profesori extraordinari care m-au iubit şi m-au învăţat lucruri foarte frumoase. Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate”, a precizat marea actriţă.

De la spectacol nu a lipsit nici Stefan Banica si a tinut sa precizeze faptul ca marii actori trebuie sa fie apreciati atata timp cat sunt in viata:

„Ei trebuie aniversaţi şi trebuie aplaudaţi şi ridicaţi în slăvi cât sunt în viaţă. Noi, românii, avem acest senzaţional obicei de a face mare tam-tam după.

Nu mă interesează după. Acum trebuie să o facem, cât sunt în viaţă. Dacă merită o statuie, fă-i o statuie. Ce avem noi aici este un unicat, o nestemată rară pe care am preţuit-o şi o preţuim”, a afirmat Ştefan Bănică.