Cum arată Sophia Loren la 84 de ani! Andreea Marin a fost singura care a reușit să poarte un dialog cu celebra actriță.

Sophia Loren a lăsat cu gurile căscate pe toată lumea când și-a făcut apariția la ceremonia de numire a vasului de croazieră de lux MSC Belissima.

Evenimentul a avut loc la terminalul City Cruise din Southampton. Cunoscuta actriță are 84 de ani și arată extraordinar. Aceasta a ales să poarte, în cadrul evenimentului monden, o orchie extrem de sofisticată și elegantă bătută în pietre, de culoare ivoar.

Sophia Loren, apariție uimitoare la 84 de ani!

Sophia Loren a fost invitată la botezul oficial al navei MSC Bellisima, preluând sarcina tradițională de a tăia panglica roșie înainte de prima călătorie a navei. Andreea Marin s-a bucurat de prezența actriței în cadrul evenimentului monden.

Aceasta a fost chiar singurul jurnalist lângă care Sophia Loren a acceptat să stea. Inițiativa acestei colaborări aparține ADPM PR, unica agenție de Celebrity PR din Romania.

Cu toate că la botezul navei au fost prezenți nu mai puțini de 400 de jurnaliști, Andreea Marin a fost singura care a reușit să poarte un dialog cu celebra actriță.

Andreea Marin a cunoscut-o pe Sophia Loren

“Nu e nici o exagerare când spun cap arată cu 25 de ani mai tânără. Este pur și simplu de necrezut și fascinant să o vezi față în față pe actrița care a rămas o frumusețe și o prezență impunătoare, de parcă timpul nu a trecut pentru ea.

Am întrebat-o care este cea mai prețioasă lecție de viață pe care o poate împărtăși. Mi-a răspuns simplu că poți trăi frumos prin dragostea dăruita și primită, poți cunoaște împlinirea prin copii și familie.

Secretul tinereții fără bătrânețe este, negreșit, disciplina din viața sa și respectul pentru propria persoană, dar și pentru cei din jur.

Trebuie să recunosc faptul că jurnaliștii din întreaga lume și cei peste 2000 de oaspeți de la spectacolul din aceeași seară au fost impresionați de prezența Sophiei Loren,

care impune respect și atrage un profund sentiment de admirație, nu doar prin distincția sa, ci și prin eleganța fiecărui gest, a fiecărei vorbe, fără a fi totodata o persoană pe care să o poți cataloga drept prea prețioasa.

Iar cariera actriței de Oscar a arătat că nu frumusețea, ci talentul este principalul său atu”, declara Andreea Marin.